fredag den 9. juli 2010

Så blev der talt op

Så fik jeg talt op i forhold til både pengeforbrug, LO's og scrapmål. Der er faktisk allerede 3 mål på min juliliste, der er opfyldt. Hvis du vil se detaljer, så kig i indlægget "Juliscrapmål". Ude i siden kan du nu også se, at jeg rent faktisk har fået scrappet en del LO's i år :-)

Det her LO lavede jer, da Marianne var her sidste torsdag....men jeg er ikke helt sikker på, om det er færdigt og klar til journaling.....

Hmmmm............jeg kan godt se, at min søster har ret med hensyn til mit scrapforbrug, men jeg har jo også talt alt med. Beløbet i siden dækker også over indkøb af hylder til mit nye scraprum, billedfremkaldelse osv. Mange af pengene kommer også fra min kortkasse.......de kører jo så ligesom i ring og bliver brugt igen og igen :-) Okay, okay, okay, jeg kan jo ikke komme udenom det :-)

Junis scrapforbrug

Papir købt af Marianne 65 kroner
Køb af tape 75 kroner
Fremkaldelse af billeder 103 kroner
Stamping up produkter 1023 kroner

Men alle stamping up produkterne er betalt af min kortkasse......som så også er tom :-)

Phillip skulle da også lige have et LO om de der Monstertrucks. Det er liftet fra et gammelt scrapblad, men kan ikke lige husket hvilket.
Okay you win again Mille :-)
Ragna Iversen

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det kan godt være, at du bruger mange penge søde - men jeg bruger helt sikkert flere :o) Og jeg har ingen kortkasse....
Skønne, skønne LOs :o) Tænkte måske på, om du skulle lave et par falske syninger på det øverste - tror måske det ville give det sidste, som du måske synes mangles :o) Super søde LOs begge to :o)

Helle sagde ...

synes da ikke det er galt. da heller ikke når kontoret også er moderniseret og kort kasse pengene går i ring. søde lo'er

Susanne sagde ...

Dejlige LO's:) Rigtig god detalje med cirklerne på det nederste.

Jeg synes ikke dit forbrug er så slemt når man tænker over hvad du putter ind under den kategori fx fremkaldelse af billeder og hvis kortpengene går igen.