lørdag den 31. juli 2010

Juli er bare fløjet afsted....

Jeg ved ikke helt, hvor juli er blevet af.....et nyt skoleår står snart for døren.....og så er min lille dreng pludselig blevet til en skoledreng....kan det virkeligt passe??? Jeg har lavet en del kort de sidste dage. Jeg må erkende, at min beholding af papir efterhånden er ned på det, som jeg vil kalde for rester. Men jeg har ikke shoppet til noget udsalg overhovedet, jeg vil have nyt og lækkert hjem, når det snart kommer. Jeg har naturligvis leget med mine nye stampingup produkter.

De her kort har jeg lavet en lille masseproduktion af i forskelligt papir fra restekassen. Åh jeg elsker mine nye produkter. Det er ikke gået så godt med juli scrapmålene, som jeg havde regnet med det ville, da juli startede. Men jeg vil prøve at nå et LO i aften, så jeg kan få opnået et par punkter mere. Flere af punkterne er nemlig lige ved og næsten :-) Dog er der også en del, som jeg bare ved, at jeg ikke når.
I aften inden sengetid opdaterer jeg mine mål.
Ragna Iversen

5 kommentarer:

LaChris sagde ...

Søde kort, Ragna! Især den ugle er for kær :O) Ih, hvor har du ret i, at juli bare er pist væk al for hurtig. Glæder sønnike sig til at komme i skole? Sikke nogle gode skole layouts du har i vente :O)

LaChris sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Helle sagde ...

juli kunne godt være dobbelt så lang. rigtig søde kort. har du fået lokket med Rene?

Vranda sagde ...

Hvor er det et sødt kort. Tror at du får brugt dine nye ting meget. Bare vi andre havde en lille del af din rygrad, hvad angår at bruge sine restpapir.. puhaa der kunne jeg i hvert falde godt lære noget.

Marianne sagde ...

Super dejlige kort søde :o) Uha, glæder mig til i morgen - jeg har stadig "restekittet" fra da jeg var hos dig, så det arbejder jeg videre med... Så bruger vi begge to rester :o) :o)