onsdag den 9. januar 2008

7 måneders dag

I dag er det så præcis 7 måneder siden, at jeg lavede mit allerførste LO (fødsels LO'et i slideshowet). Det er derfor tid til at få endnu et LO i slideshowet, som viser min scrapudvikling. Det bliver dette LO (som desværre er temmeligt skævt fotograferet): Jeg har valgt dette LO, fordi det viser et par vigtige ting om, hvor jeg er nu scrapmæssigt i forhold til for bare en måned siden. Jeg er begyndt at tage rigtigt mange billeder af ganske almindelige hverdagsting. Det kan være alt fra godnatlæsning til fodring af hund eller som her Benjamin, der leger med sin togbane. Jeg synes det er enormt vigtigt at scrappe alle de små ting, som man ellers bare glemmer. Synes faktisk det er meget sjovere end at scrappe fødselsdage og andre ting, som det er helt naturligt at scrappe.

Lo'et er også specielt på den måde, at jeg er blevet bedre til at bruge mine materialer. I starten tænkte jeg altid: "Nej den fede ting vil jeg ikke bruge på det LO, det kunne se godt ud. Men der kommer sikkert et andet LO, hvor det passer endnu bedre" Men nu er jeg nået frem til, at jeg heletiden får nye fede ting, og hvis tingene ikke bliver brugt, så ender det bare med, at gå i glemmebogen. Jeg har faktisk to store tuborgklammer fra et kit, som jeg havde lyst til at bruge 3 eller 4 gange, men ikke gjorde pga. sætningen (i mit hoved) fra før. Nu kan jeg ikke lige se, hvad jeg skal bruge dem til hmm. Rammen og fotohjørnet på dette LO er sådanne ting. Måske kunne de være brugt bedre. Men jeg er glad for, at jeg nu har fået dem brugt.

Og så er der da også lige en tredje ting. Jeg har på dette LO for første gang kastet mig ud i at rive i papiret.

I morgen skal I få lov at se det LO, som jeg lavede i lørdags, og hvis I er heldige også indholdet af den pakke, som jeg netop har modtaget fra www.paperfarm.dk

Fortsat god dag
Ragna

3 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Jeg kender godt det med at gemme tingene til "noget bedre" - men er heldigvis osse gået væk fra det ;)
Jeg kan rigtig godt li' at du har så meget tekst med på LO'et - og så den riveeffekt.
Det er sjovt som man kan se ændringerne fra de første LO'er du lavede og så til nu :)

Anne sagde ...

Det er et rigtig flot LO. Kender gdot det med at være lidt øm over sine ting!!

marianne sagde ...

Jeg kender også godt det med tingene - men som regel bruger jeg dem bare alligevel ;o) Rigtig flot LO - og som jeg har sagt før, så rykker du bare for vildt!!