søndag den 13. januar 2008

Fundet igen

Min kære Rene kom hjem fra Norge og fandt mig igen i cyperspace. Men supportforum har ikke haft tid til at finde mig efter hans opskrift. De skal jo også have lov til at holde weekend. De arbejder ulønnet, og har været utroligt søde igennem hele forløbet. Jeg blev dog alligevel lidt utålmodig, og spurgte Marianne, om Rene måtte gøre et forsøg med et nyt forum. Det har vi så alle 3 (Rene, Marianne og jeg) arbejdet på hele weekenden, og nu er vi faktisk begyndt at blive rigtigt glade for det. Faktisk så meget, at vi har taget den store beslutning at flytte det gamle forum i løbet af nogle dage. Jeg håber I allesammen tager godt imod det nye tiltag:-)

Scrap???? Jo jeg har da tegnet et par skitser og lavet 1/2 LO Men torsdag skal jeg til scrap i Holstebro, og så får jeg vel scrappet lidt.

Pas nu på I ikke forsvinder derude LOL

Ragna

3 kommentarer:

marianne sagde ...

Ja, det bliver bare rigtig spændende med det forum.... ;o) Jeg har fået scrappet rigtig meget her i weekenden.... Men jeg tvivler nu på, at jeg troldeungen vil give mig mere ro til det i dag ;o) God søndag til jer alle.

Jette/Thanni sagde ...

Jeg synes det nye forum ser supergodt ud :) ..og hvor er I et skønt "trekløver" der gider bruge SÅ meget tid på at det hele fungerer bedst muligt :)

CresceNet sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.