torsdag den 10. januar 2008

Scrap i Skive

Jeg er sådan i drillehumør i dag :-) Så I får lige et LO i bidder. Samtidigt får i lidt info om, hvor skønt det er at være til scrapdage i Skive.

Jeg sad denne gang blandt andet ved siden af Gurli, og hun havde sådan en slags mini bigshot, som jeg lånte til at lave denne tittel med. Jeg legede med dyret i godt en halv time, og morede mig herligt. Tusind tak for lån Gurli:-)

Folk er bare så søde til at låne hinanden ting i Skive.


Jeg har engang sagt til Marianne (thescrapcat), at jeg ikke kunne lære at doodle. Men så fik hun fat i den her bog: "The oodles og Doodles", og jeg måtte æde ordene igen. Jeg havde derfor lovet hende at lave en doodling til scrap i Skive. Og her er den så. Helt uden template CHOCK.


Papiret er købt i Sabinas butik (http://www.li-om-hjoernet.dk/), og det har den skønneste farve og nærmest en perlemoroverflade. Men det er noget sjovt papir, for det buer opad på hylderne, og man kan ikke hviske blyantstreger ud på det uden at få zigstregen af også. Men man kan godt tvære i stregen, uden at den forsvinder. Men hvad vi andre er jo heller ikke perfekte. Så jeg er trods børnesygdommene vild med mit nye papir

For jo, jeg kom da til at bruge lidt penge i Skive. Men det var meget lidt. Den jyske convention er jo lige om hjørnet.

Jeg er rigtig dårlig til at bruge bånd. Men elsker at købe det LOL. Men på dette LO har jeg faktisk brugt hele 2 stykker. Jeg har også fået brugt en blomst samt en brad, som jeg har fået i julekalenderen på www.thescrapcat.forumup.dk

Jeg satte først blomsten og brad på LO'et, da jeg var kommet hjem. Jeg havde bestemt, at der skulle noget på fra julekalenderkassen, som jeg har i mit scrapskab. Og tænk jer, jeg kunne vælge pynt fra ikke mindre end 8 forskellige poser, som passede til dette LO. Er det ikke bare skønt. Endnu engang tak til alle de mange givere. Sådan en skal vi bestemt have til næste år også.

Nå nu kan jeg vist ikke trække den længere, I vil vel også have LO'et at se ik'?
Her er det så i sin helhed. Alt papir og karton er købt i Sabinas butik. Bemærk venligst det papir, som jeg har lavet journaling på. Det er linieret papir med forskellige buer osv. på i 30x30 størrelse. Det er bare så flot. Jeg købte straks hele tre ark, for det kostede ikke mere en 7 kroner arket. Jeg har desuden brugt en sort zigwriter og brun sværte samt skruebrads til overskriften.
Fortsat god dag.
Hilsen Ragna
Der nu vil ud og spamme jeres blogs med kommentarer.
(thescrapcatforumup.dk virker ikke æv...)

7 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Doodeling ....HELT uden template ..!!!!... :D
Det ser rigtig godt ud - flot overskrift :)

marianne sagde ...

Det er bare så flot!! (den har du vist ikke hørt før *griner*) Er også på blogkommentar-runde.... ;o) Håber virkelig, at vi finder dig igen.... Ellers er det nye navn da meget sødt *griner*

Anne Bente sagde ...

åhhh, den er jo bare super lækker :)

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtig dejligt LO...sjovt som kasser altid tiltrækker børn. Dejlige blå farver, og her har du sat det rigtig flot sammen. Super overskrift...det var vist noget lækkert legetøj LOL... Flot at du har vovet dig ud i doodlingens kunst, glæder mig til at se mere.

Anne sagde ...

Rigtig fed opsætning, den skal vist liftes!! Flot doodling!

Cowgirl sagde ...

Sikke en skøn knægt og flot LO - tænk at kunne være i en papkasse af de små slags, ja, det var tider.

Maribi sagde ...

Skønt skønt LO. Dejlige blå farver, passer perfekt til billedet.