onsdag den 23. januar 2008

You make my day award

Jeg har lavet dette LO til en udfordring på http://www.scrapisfun.dk/ i søndags. Jeg kan egenligt ikke helt bestemme mig for, om jeg kan lide det eller ej. Hvis jeg kigger på det fra en vinkel, så kan jeg lide det sådan ok. Men hvis jeg kigger på det på en anden måde, så synes jeg det er grimt. Faktisk er det lidt sjovt med det LO, for Rene, som ikke plejer at kunne lide det jeg laver, er helt vild med det. Nå men jeg har lavet det på halvanden time. Og når man tænker på, at jeg normalt er flere dage om et LO, ja så er resultatet vel ok.

Jeg har fået denne award af Thanni og Kirsten (kimic). Faktisk tror jeg nok, at jeg skal dele den lidt med Rene (min bedre halvdel), for jeg har fået den, fordi Rene, Marianne og jeg har sat et nyt forum op. Det er det gamle scrapcatforumup, der nu hedder forum.thescrapcat.dk Tusind tak for awarden Jette. Jeg er super glad for, at så mange er glade for at bruge det nye forum. Som Marianne plejer at sige: "Forum er godt, fordi I bruger det". Så egenligt burde jeg sende awarden tilbage igen Jette. Men jeg vil prøve at give den til et par nye.

Jeg har sagt det før, men jeg vil gerne sige det igen. Tusind tak for det store arbejde du gør for at udbrede scrap i jylland. Jeg har lært så meget af at være med til dine scrapdage, og så er det super hyggeligt.

At hendes scrapstil er skøn, er der vist ingen, der er i tvivl om. Men jeg har bemærket, at hun også er et fantastisk åbent, stærkt og følsomt menneske. Hun glæder gerne os andre med skønne overraskelser. Som da der pludselig en dag lå en stor kuvert med figurknapper i min postkasse:-) Hun følger sit hjerte, fordi familien står hende nær, og hun er ikke bange for at gå nye udfordringer i møde. Jeg håber at du snart finder et job, som passer til både dig og familie Christina. Og nå ja, så kan hun godt lide et godt glas rødvin, og har en god humor.

Jeg ved godt du har fået den en gang Marianne. Men jeg er bare så glad for at have mødt dig. Du er et fantastisk inspirerende og kreativt menneske. Du gør utroligt meget for at glæde andre, og du sætter pris på de små ting i din hverdag. Samtidigt tager du bevidste valg, og lader ikke folk træde dig over tæerne. Gid jeg havde kendt dig altid :-)

9 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Selv tak Ragna...den er i hvert fald velfortjent - og ja, du må meget gerne dele den med din bedre halvdel ;), han har vist osse lagt en hel del energi i vores nye forum. Håber I gider meget længe endnu - for det er da det bedste forum jeg endnu har bevæget mig rundt i :)

Jette/Thanni sagde ...

Og så glemte jeg da helt at kommentere dit LO. Jeg kan nu godt li' det - både de farver du har sat sammen og jeg er da vild med de store klammer der indrammer det hele :)

Anonym sagde ...

ragna jeg er helt vild med dit lo!!! bliv ved med det :D det er cool.

Helle sagde ...

Ragna dit lo er rigtig flot. wow du udvikler dig helt vild scrapmæssigt. Jeg glæder mig helt vildt til at møde dig og mange af de andre skønne tøser inde på forum. Mange knus Helle (tobiaskristian)

marianne sagde ...

Det kan du ikke være bekendt. Nu sidder jeg jo næsten og tuder ;o) Ville også ønske,, at vi havde kendt hinanden meget længere - og jeg føler det egentlig også sådan.... Men bedre sent end aldrig. Er forøvrigt helt vild med det LO!!

Anne Bente sagde ...

hvis du ikke er tilfreds,så er jeg det for os begge, jeg synes den er kanon flot :)

Anne sagde ...

Skønt LO... du kan roligt være tilfreds!!!

Bitten sagde ...

Jeg kan rigtig godt lide det layout, og er vilm med farverne og den anderledes vinkel.

sara sagde ...

Er helt tosset med det Lo det er da bare hammer flot.
Og tillykke med den fine award, den er velfortjent.
Knus Sara