søndag den 6. januar 2008

Tusind tak Jane

I går var jeg til scrap i Skive. jeg tog hjemme fra klokken 6 om morgenen, og vendte først hjem klokken 22:30 om aftenen. Det var en super hyggelig dag, og jeg fik da også scrappet lidt (og knævret meget). I får dog ikke lov at se nogen af mine produktioner i dag, for jeg har lige noget andet jeg virkeligt gerne vil fortælle:-)

For lidt tid siden stod Lullemor (Jane) og manglede nogle store klemmeposer. Da jeg havde en lille stak i min skuffe, sendte jeg dem til hende. Da hun skrev og spurgte, hvad jeg ville have til gengæld, svarede jeg: "Hvis du vil stemple og farvelægge et par stempler til mig, så vil jeg blive virkeligt glad". Det var midt i julekort tiden, og jeg drømte lidt om at prøve at lave julekort selv. Jeg regnede med, at der ville dukke 1 eller 2 farvede stempler op i min postkasse. Men se lige, hvad Jane (der havde taget den lange vej fra Horsens til Skive) havde med til mig:

Det er da helt vildt. Ikke mindre end 19 farvelagte stempler. Jeg bliver helt varm om hjeret, når jeg tænker på, hvor lang tid hun har brugt på at glæde lille mig. Tænk at hun har brugt tid på at farve alle de skønne stempler til mig. Jeg er virkelig lykkelig for dem, og glæder mig til at komme i gang med at producere lidt kort. På www.thescrapcat.forumup.dk er der jo hver måned en kortudfordring (Gyddas udfordring), og nu har jeg da rig mulighed for at deltage:-) Det glæder jeg mig til. Men somom det ikke var nok. Se hvad hun også sendte mig. En pose udstandsede blomster og et juletræ og teksten julen 07. Desuden var der en pose med brads, bånd osv i julefarver og en diasramme og lidt andet pynt. Faktisk fik jeg også nogle drengestickers. Men da jeg allerede har brugt af dem, så vil jeg ikke vise dem frem her.

Det er altså alt for meget søde Jane. Glæder mig til at bruge alt dit guf.
Venlig hilsen
En super glad Ragna
p.s. info om Skiveturen får I i løbet af de næste par dage.


9 kommentarer:

Christina / LaChris sagde ...

Hold da helt op...kan godt forstå, at du bliver helt rørstrømsk :O) De er også virkelig søde, de stempler !

Anne Bente sagde ...

åhhh, det var godt nok flotte ting, kan godt forstå du blev meget glad :)

Betina Olesen sagde ...

Super fine stempler du har fået, flot farvelægning af demogså....sikke et arbejde der er lagt i dem....det må have taget tid...
kan godt forstå at du er glad for dem.

Hygge fra Betina

Anne sagde ...

Wauw nogle flotte stempler du har fået!!

jane sagde ...

jamen det var da så lidt søde ragna.. men det varmer da at få at vide at du blev SÅ glad for det hele..ss.. og jeg glæder mig meget til at se nogle af dine kort (og stickers.. brugt!!)

Jette/Thanni sagde ...

Altså så meget fint du har fået - kan godt forstå du blev glad :)

Jette / ma11edina sagde ...

Sikke nogle flotte gaver, forstår godt du er glad for alt dette. Så er du jo allerede på forkant med næste års julekort ;-)

Anonym sagde ...

super flotte ting du har fået!! kan godt forstå du er glad for det, det var rigtig flot af jane (ps: næste gang, vil du så ik tage tingene ud af poserne, så vi bedre kan se hvad du har fået ;) )

netti sagde ...

Sikke dog en lækker gave du har fået - wow! Jeg er selv totaalt vild med Magnoliastempler :o)
Juletræet er SÅ fedt!

Vi ses nok i Holstebro d. 17 januar til scrap :o)