onsdag den 16. januar 2008

Så kom dagen.............

Hvor det er blevet tid til at smide de kilo, som endnu ikke er røget af efter graviditeten. For mig hænger amning på fuld tid og ønsket om at tabe sig ikke sammen. Derfor var Benjamin også 11 måneder inden jeg begyndte at tænke på at tabe mig. Phillip er godt nok kun 9 måneder. Men jeg kender den kostomlægning, som jeg går ind til. Det er nemlig den samme som jeg benyttede mig af, da Benjamin var lille. Som Cowgirl gjorde opmærksom på den anden dag på thescrapcatforum, så vokser blogland helt vildt. Derfor har jeg valgt ikke at oprette en ny "jeg taber mig blog". I stedet for, er jeg kommet op med denne ide:

Et lille minialbum om min livstil. Albummet måler 7,5 x 15,5 og koster 35 kroner. På den månde handler min blog stadigvæk om scrap, nu scrapper jeg bare også om min kost og livsstil. Albummet bliver mit første minialbum, og skal tælle med som nummer 1 af de 5 minialbums, som jeg har målsat at nå i år.

I aften har jeg så været til min første vejning. Jeg har ikke vejet mig siden jeg var på sygehuset efter at have født Phillip. Jeg vejede faktisk mindre end jeg troede :-) Under begge mine graviditeter har jeg taget mellem 30 og 35 kg på. Da Benjamin var 11 måneder, manglede jeg stadigvæk at tabe 22 af de kg. Denne gang er det mindre. Men der er stadigvæk en del kg. at smide. Jeg startede egenligt kun så tidligt, for at støtte min ældste lillesøster, som også har besluttet sig for at tabe sig.

Da jeg skulle afsted til vejning, var jeg tæt på at blive hjemme. Jeg var så glad for min konsulent i Ikast for 4 år siden. Jeg sad ved kassen og tog imod penge fra folkene, der skulle vejes osv. Overvejede faktisk at blive konsulent dengang. Men synes det bleve for meget, da jeg jo lige var startet som nyuddannet lærer. Men ved i hvad, nu glæder jeg mig bare super meget til at komme i gang med vægttabet. Jeg kom tidligt til vejning i dag, fordi det var første gang, og gæt hvem der skal være min konsulent.... Charlotte, som også var det sidst. Hun var midt i at bære ting ind fra bilen, og sagde bare hej med hovedet den anden vej, da jeg hilste på hende med navnsnævnelse. Da jeg så sagde: " Kan du kende mig Charlotte" kiggede hun op og fløj mig om halsen, og gav mig en mega krammer. Imens hviskede hun mig i øret: "Vil du hjælpe mig?" Hun har nemlig lige startet holdet op her i Skjern, og havde endnu ikke fundet et fast team af hjælpere. IH hvor jeg glæder mig, vi havde det bare så hyggeligt sidst:-) Faktisk var jeg hendes første kunde i Ikast, for der var hun nyuddannet konsulent, og jeg flyttede hold fra Herning til Ikast, da vi boede der dengang. Så onsdag aften må I kigge langt efter mig på forum tøser, for jeg er ikke hjemme LOL

Albummet er købt hos www.fruhansenscrap.dk og papiret til albummet er købt hos www.li-om-hjoernet.dk og Sassafraslass Serendipity. Bogstaverne er chipboard fra Pandurohobby og blomsterne og brads er fra julekalenderen på thescrapcat. Jeg har desuden brugt min nye slibeblok fra www.paperfarm.dk

11 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Held og lykke med dit slank-projekt :)..glæder mig til at følge med i hvordan det går - og til at se hvordan dit minialbum kommer til at se ud efterhånden ....godt du slår to fluer med ét smæk, ellers bliver man da snart helt forpustet af at suse på blogrundfart :D

Anonym sagde ...

Hej Ragna, Rigtig go ide med at lave dit slankeprojekt som et scrap projekt! Og lækkert mini-album, glæder mig til at følge med :-)

angely sagde ...

Hejsa Ragna, God ide du der har fået dig. Hvor sjovt, at du har boet her (næsten) i Ikast. :)
Held og lykke med projektet - er selv på rette vej, så jeg kender kampen.

KH Heidi

Kirsten sagde ...

Super idé at lave minialbum over dit vægttabsforløb.
Glæder mig til at følge med i det.
Er det DDV du følger?

marianne sagde ...

Held og lykke med det hele. Det er bare for sejt!! Glæder mig til at følge det lille minilabum ;o)
Knus herfra.

Betina Olesen sagde ...

Hvor godt, en til der er med på vognen, det er da lige før vi skulle have vores egen lille slankeklub, el forum....eller i det mindste bare en tråd ;-)

Glæder mig til at følge med, især hvis der falder lidt gode tips og ideer.

Hygge fra Betina

Anne Bente sagde ...

held og lykke med vægttabet, god ide med det album :)

Sofie sagde ...

Det var dog en god ide med albummet. Det hjælper tror jeg når man gør det på denne måde.
Og må det være sjovt og have engang (når man er slank som en ål)

Hmm... Måske jeg også skulle lave mig en lille slanke bog

Christina / LaChris sagde ...

Hvor er det bare en god idé med en slankescrapkur :O) Glæder mig også til at se, hvordan dit album bliver til...albummet tykkere og dig tyndere :O) Rigtig meget held og lykke med projekterne. Knus.

netti sagde ...

Super idé med et slankealbum - det forpligter ligesom også. Det er så flot lavet.
Glæder mig til at læse om hvordan det går med dit vægttab :o)

Mia sagde ...

Fin lille bog du har fået lavet!!! Held og lykke med vægttabet - glæder mig til at følge dig!!!