tirsdag den 18. september 2007

500 besøgende og en kikser

Så rundede jeg de 500 besøgende. Det synes jeg selv er ret flot, da jeg jo ikke har scrappet så længe, og derfor først lige er ved at lære alle jer herlige scrappere at kende. Jeg har tænkt mig at fejre det med et lille kiks :-), som et par stykker har spurgt til.

For et stykke tid siden roste min søster mig i en kommentar her på bloggen. Hun ville dog gerne snart se et LO med moster også. En hurtig gennmgang af fotoalbummet viste dog, at vi ikke har ret mange foto af ungerne sammen med mostrene. De leger ellers tit sammen, så jeg skal i den nærmeste tid have taget flere billeder af dem sammen. Synes dog alligevel ikke, at moster skulle snydes, så jeg lavede dette LO.

I skulle slet ikke have set det, da det for mig er lidt som at sige, at man kan synge som Celine Dion. Det er nemlig et lift af et af Mariannes LO's. Når jeg har valgt at lifte netop dette LO, skyldes det to ting:
  1. Det er en super nem opsætning
  2. Det gav mig mulighed for at fortælle to forskellige historier på et LO (En på hver side, og den vigtigste med større skrifttype end den mindre vigtige.

Når I alligevel får det at se, så er det for at vise, at hastværk er lastværk. Jeg ejer en blækpen, hvis streger forsvinder efter 24 timer. Men jeg kom ved en fejl til at tage min ph-tester, da jeg skulle lave hjælpelinier til overskriften. Jeg blev derfor nødt til at spørge på GQ, om sådanne PH- streger forsvinder med tiden. Det kan jeg nu lidt over en uge efter konstatere, at det gør de IKKE. Heldigvis er de dog ikke så tydelige hi hi.

Ragna

7 kommentarer:

marianne sagde ...

Rigtig flot også... Det er lidt skægt at se, at du bliver dygtigere og dygtigere for hvert LO ;o) Dejligt, at du kunne bruge noget af mit krims..
Knus M

Anne Bente sagde ...

jeg synes det er en utrolig flot lo du har lavet, og nogle små kiksere skal der atså være ind imellem, jeg har lige lavet en lo, hvor jeg drodlede, den e rpå min blog, det var pæpnt sort, men der hvor jeg havde malet blev det blå, det er ikke særlig kønt, men det får jo blive sådan hehe

sara sagde ...

Hej Ragna.
Super flot lo og øhhh jeg kan ik lige få øje på den kikser du har lavet ;-) det skal til...har selv lige lavet en hvor jeg skulle viske en hjælpestreg ud og det jeg lige havde skrevet, ja øhhh det var ik tør.
det kom til at se ud som om der var "fart" på det jeg havde skrevet...hi hi.
Knus Sara

rnielsen79 sagde ...

Skal nok vise dig det i Holstebro Sara.

Kirsten sagde ...

Herlig historie :-)
- og tillykke med at du rundede 500.

Det er et superflot LO, er helt vild med dit farvevalg, og jeg er enig i, at man ikke kan se "kiksen". Jeg har købet en tusch med usynligt blæk, men sådan én kan altså også godt snyde. Tro mig - det er ikke alt papir stregerne forsvinder fra :-)

Anne sagde ...

Tillykke med de 500! :-) Og jeg synes altså det er et herligt LO - og det er da fedt at opdage et behov for billeder af bestemte personer, så er det jo bare at fatte kameraet og komme igang. :-)

Christina / LaChris sagde ...

Skønt LO ! Og jeg kan heller ikke se de "usynlige" streger :O)