søndag den 9. september 2007

Nice matters award

Da jeg surfede lidt rundt på diverse blogs i aftes, opdagede jeg til min store glæde, at Kirstengro (www.kirstengro.blogspot.com), havde givet mig en nice matters award. Det er min første award, og jeg er faktisk lidt stolt over at modtage den.

Jeg forsøgte at surfe lidt rundt på google, for at finde ud af mere om de her awards. Hvor kommer de fra, hvad gives de for, hvilke regler er der osv. For at være helt ærligt, så fandt jeg ikke ud af særligt meget. Tror jeg fandt et link til den person, som har startet rocking girl blogger awarden, men er nu alligevl ikke helt sikker på, om den historie holder vand. Nu er jeg som oftest meget regelret, og vil helst have en forklaring på og regelsæt til alt. Men jeg kan altså ikke finde nogen. Fordi jeg blev så overrasket og glad for titlen, så vil jeg nu alligevel forsøge at lege med i denne awardleg.

Jeg kan se på andre blogs, at denne award skal videregives til 5 andre personer. Indtil videre har jeg kun set den givet til folk, der kommeterer meget på blogs. Men "nice matter" kunne vel også være andet? F.eks.en, hvis blog man får meget ud af at læse, der giver gode råd/vejledninger? Under alle omstændigheder så venter jeg præcis 1 uge fra i dag, før jeg giver den videre. Hvis nogen i mellemtiden kan finde flere oplysninger til mig, så skriv/link endeligt. Når jeg venter så længe med at give den videre, skyldes det også, at min blog er meget ny, hvorfor der endnu ikke er så mange, der har kommenteret/fundet vej til den.

Hilsen Ragna, der vil vide mere....

7 kommentarer:

charlotte sagde ...

Tillykke med awarden!! :-)
Jeg ved faktisk ikke hvordan denne award er opstået, men det er rigtigt, som du skriver, at en eller anden har startet den. Og også rigtigt, at den har været givet til folk, som er flinke til at komme forbi bloggene og kommentere på dem!
Man bestemmer jo selv hvem der skal have awarden - det er bare en sjov leg - som også hjælper til at holde vores blogge kørende og også kan hjælpe til at få flere besøgende. :-)

Jeg håber du får en god søndg!

Anne sagde ...

Hej Ragna,

Tillykke med awarden - jeg har også forstået det sådan, at lige netop denne award gives videre til 5 andre, men skal man besøge folks sider, for at vide man har fået en award?

rnielsen79 sagde ...

Ja det tror jeg at man skal. Jeg kan nemlig huske at jeg på en blog - tror det var chalottes - så, at hun skrev, at hun gav en award til en udlænding, men dog aldrig troede, at vedkommende ville opdage, at have modtaget den. Men det ville da være smart, hvis der kom en lille popup box. :-) har set, du kunne have brugt sådan en for nylig :-)

Kirsten sagde ...

Hej Ragna.
Tillykke med awarden.
Hvor er det en flot blog du har. Jeg er først faldet over den nu. Det er nogen rigtig fine layouter du laver.
Glæder mig til at følge med her. Håber det er OK, at jeg linker til den fra min blog :-)

rnielsen79 sagde ...

Tak for rosen Kirsten. Jeg er da bare super glad for, at du vil reklamere lidt for min blog. My scrap corner er lige kommet med posten, så jeg får nok ikke lige tjekket din blog ud før i morgen - scrapperhjerne du ved:-)

Anne sagde ...

Kunne have brugt sådan en for nylig - forstår ikke lige hvad du mener?

rnielsen79 sagde ...

Til Anne - hov forvekslede dig lige med paperfarm Anne, hun havde nemlig overset et par awards, som hun havde fåer i sidste uge hi hi. Sorry