mandag den 24. september 2007

Blogfriend award gives videre

Da jeg fortsat ikke har kunnet finde nogen "regler" for diverse awards udover, hvor mange de skal gives til, så kommer her først min fortolkning af bedst blogfriend. For mig er det en person, som man ikke kender IRL, men kun via blog og diverse fora.

Awarden gives hermed videre til

Lachris (www.scrappelachris.blogspot.com) med følgende begrundelse:
Christina er altid klar med en spøjs lille historie fra hverdagen serveret med et strejf af humor, og samtidig er hun altid klar med gode råd og opmuntring til den som trænger til det. Hun laver de skønneste LO's og kan bare blive ved og ved med at finde på fede effekter til dem, og samtidig har hun tid til at kommentere på en nybegynder LO's som mine. Tak for det Christina.

Paperfarm Anne (www.Thormosescrap.blogspot.com) med følgende begrundelse:
Anne hjalp mig ud over min første scrap(papir)krise, og hun er altid klar med et svar på mine skøre og til tider uforståeligt formulerede spørgsmål. Hun har en fabelagtig evne til at forklare tingene på et hverdagssprog som alle kan forstå, og er derfor til stor inspiration. Sidst har vi set dette i my scrap cornor, hvor hun galant forklarede Paper piecingens kunst.

Har været i Herning at shoppe tøj til drengene i H&M og i Pandurohobby efter scrapting til mig selv, så det er kun dankortet, der er blevet slidt i dag:-)

Tak fordi du kiggede forbi
Ragna

2 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Ej, tak for awarden og de meget søde ord. Jeg vil straks gå i tænkeboks, inden jeg giver awarden videre. ;o)

Christina / LaChris sagde ...

Tusind tusind tak for de søde ord, Ragna !!!! Der voksede jeg lige et par centimeter eller tyve :O) (Tror det ville klæde mig...så passer vægten også bedre!)
Kæmpe knus herfra