onsdag den 12. september 2007

Hvorfor scrapper jeg?

Da Benjamin var lille købte jeg en ganske almindelig "Barnets bog". Men jeg synes alt for hurtigt, at den blev uanvendelig. Jeg klistrede konstant linier over med tekststykker, som var mere relevante for mit barn, end de i bogen fortrykte forslag. Da Phillip var omkring 2 måneder gammel, opdagede jeg scrapbooking hos Panduro Hobby. Som udgangspunkt begyndte jeg altså at scrappe, fordi jeg elsker alle de små herlige oplevelser, som børn giver en. Og minder falmer efter min mening alt for hurtigt, hvis man ikke knytter dem til ord. Jeg forsøger at dele sol og vind lige mellem mine børn, men da jeg talte LO's op den anden dag, opdagede jeg, at Phillip var genstand for langt over halvdelen af mine LO's. I det næste stykke tid vil I derfor få glæden af at se baby Benjamin på mine LO's.


Teksten og billedene på dette LO taler vist for sig selv. Materialerne er fra augustkitet fra sweetpeascraps.com lige med undtaglesen af klistermærket, som er købt hos Gypsyqueen.

Jeg er en af den slags børn, der stort set aldrig har tegnet, og som ikke kunne holde ordentligt på en saks før omkring konfirmationsalderen, og det kreative aspekt af scrapbooking, har derfor overhovedet ikke været en del af min motivation for at starte. Tidligere har jeg altid fået af vide, hvor mislykkede og grinagtige mine forsøg var, når jeg forsøgte at tegne, male, sy, lave keamik osv. Men takket være jeres mange positive kommentarer både her på bloggen og diverse fora, er dette ved at ændre sig.

Tak for de mange roser

Ragna
- som hver dag finder nye glæder ved scrapbooking.

6 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Herlige billeder. Ha-ha.... den første bid jordbær kan - som det tydeligt ses - være ret så syrlig :-)
Ellers er det et dejlig enkelt LO med nogen super gode farver.
Jeg opgav også at bruge Barnets bog da mine børn var små. Det var længe, længe før scrapbooking blev "opfundet" her i DK, - det er jeg hamrende ærgerlig over i dag.
Jeg er begyndt at lave albums til mine voksne børn, helt tilbage fra da de var små, som de får på et tidspunkt, - det er dælme et kæmpe arbejde efter så mange år (de må jeg helst ikke vide noget, men de kigger vist ikke her) :-)

Christina / LaChris sagde ...

Altså ! Det er et skønt LO ! Herlige billeder og god opsætning! Man kan da i al fald ikke se, at du har haft "vanskeligheder ud i det kreative" som barn !!! ;O)

Anne sagde ...

Det er da slet ikke til at se at du ikke har været minus kreativ engang!! Er vild med dette LO (også dette) og godt du får lavet lidt til begge bøger :-)

marianne sagde ...

Det er SÅ sødt... Er helt vild med din tekst indeni det hjerte. Det må jeg huske ;o)

Knus M

PS. Der ligger en lille udfordring til dig på min blog;o)

sara sagde ...

Den her er jeg bare helt vild med...har ik selv lavet en "filmstribe" med billeder endnu da jeg er bange for at det går galt, men nej hvor er du sluppet rigtig godt fra det...super flot Lo

rnielsen79 sagde ...

jeg elsker at lave filmstriber. Sjovt nok har jeg præcis tre billeder af mange ting. glæder mig til at få nye billeder. For jeg vil gerne prøve med fem billeder eller mere.