søndag den 23. september 2007

BOM og bånd

Jeg har i lang tid tænkt på, at jeg ville igang med et BOM album. Dels fordi jeg gerne vil have, at mine sønner kommer til at kende deres mor bedre, men især for at minde mig selv om, at jeg altså også SKAL fotograferes. Jeg har næsten ingen billeder af mig selv hverken som barn eller voksen, og de få jeg har rummer somregel en af mine sønner. Da jeg igår kiggede diverse albums igennem for at finde billeder af mig selv, faldt jeg over dette billede, som er taget i april 2006. Nu var jeg jo i båndhumør i går p.g.a. udfordringen på www.thescrapcat.forumup.dk., så det blev en BOM med bånd. Ideen til båndene forneden er liftet fra et af Lachris LO's (www.scrappelachris.blogspot.com). På diverse fora er der udfordringer til BOM LO's, men den her har er lavet, fordi billedet var der.

Båndene er købt hos lige-om-hjoernet og papiret og bogstaverne er fra august pakken fra sweetpeascraps.com

9 kommentarer:

Majer sagde ...

Rigtig fint LO, med god harmoni og nogle dejlige farver. God idé, at lave en BOM. Det har jeg tilgode :-)

Helle sagde ...

Nej hvor et godt Lo... Nu er du altså ved at være prof. Kan godt lide båndene for neden... det ligner lidt en hylde fuld af bøger.

Knus Helle

Jette / ma11edina sagde ...

Det er et super flot LO. Flot brug af papiret i nogle lækre farver, og en skøn harmoni over hele LO´et.

Christina / LaChris sagde ...

Et rigtig flot LO !! Skønne farver og opsætning! Sig mig, ligger det arme barn med næsen trykket ind i sofaen :O) Hi hi hi...sjovt ser det i al fald ud !
Hvis du er en læsehest som jeg, så prøv at kigge på de titler jeg anbefaler. Det er lidt blandet..men mange af romanerne har en "skæv" person som hovedperson...kan godt li' en underlig historie..altså på den gode måde :O)

rnielsen79 sagde ...

Til Lachris
Jo den er god nok, det arme barn har næsen helt inde i sofaen. Han var syg den dag, og faldt i søvn sådan, selv om klokken kun er lidt i ni om formiddagen. Men BOM skal jo handle om mig og ikke det arme barn hi hi

charlotte sagde ...

Det er nogen totalt lækre papir og farver du har brugt her! Og super måde at bruge båndene på! Jeg synes, som de andre, at der er en dejlig harmoni på dette LO! :-)

Betina Olesen sagde ...

Synes også at det er et rigtig godt LO, og nogle super skønne farver. God ide med brug af de bånd, båndideerne de sidste par dage bliver lige liftet ;-)

Men.... dejligt at læse at du er kommet igang med BOM, forhåbentligt giver det ikke flere grå hår nu LOL

Hygge fra Betina

Kirsten sagde ...

Rigtig, rigtig flot LO, super fint papir i nogen dejlige farver. God idé med en BOM, - jeg er ikke kommet igang med en endnu.
Jeg kan specielt godt lide den måde du har brugt båndene forneden på.

marianne sagde ...

WOW... hvor er den bare blevet flot!!!!!!!!!!!! Det papir er bare blevet brugt på den helt rigtige måde ;o)