mandag den 31. marts 2008

2 om dagen og tusind tak

Til convention i Ejsing fik jeg en kæmpe pose fyldt til randen med scrapting af Helle (TobiasKristian). Det var alt sammen ting, som hun ikke kunne bruge mere. Men wauw der var mange lækre ting i den pose. Ikke mindst et x, som jeg bare har ønsket mig så længe. Endnu engang tusind tak Helle.

Faktisk har jeg slet ikke haft tid til at kigge ordenligt på det alt sammen. Men søndag aften fandt jeg endnu en guldgruppe - En linial med amerikanske mål....I'm i heaven :-) Sådan en har jeg også søgt efter i evigheder. Den er bare så skøn.

Søndag aften tilbragte jeg så med at skære forskellige lyseblå/mønstrede papirer til i 6x6. Det var jo en leg med den nye linial. Papirerne har jeg tænkt mig at bruge til at lave et dåbsalbum til Phillip. Jeg fik nemlig også to lyseblå minialbums i 6x6 i Helles pose. Senere skal Benjamin naturligvis også have et. Men så må jeg vist ud og købe mere babypapir, for jeg tror de papirer jeg fik af Helle i babydrengneuancer + mine egne, bliver brugt til dette album.

Intil videre er min målsætning at lave 2 sider til albummet om dagen. Så bør jeg kunne blive færdig på lørdag til scrap i Skive. Der skal være 20 sider i albummet. Og ikke nok med at jeg får brugt alt mit babypapir, nu har jeg også gravet kassen med babypynt frem, så det er et rent resteprojekt, præcis som jeg kan lide det.

Åh hvilken lykke at finde sådan en linieal, nu tror jeg også, at jeg får gang i det 6x12 album, som jeg hentede hos www.paperfarm.dk i påsken.

Fortsat god dag til jer alle, og på gensyn i morgen, hvor jeg nok skal vise jer lidt fotos også.
Ragna Nielsen

8 kommentarer:

Helle sagde ...

Det er da dejligt at du kan bruge mine ting Ragna. Det er da bedre du kan bruge det, end at det bare ligger og samler støv hos mig. Træls jeg ikke kan komme til scrap i Skive, du ved jeg gerne ville med. Jeg glæder mig til at se dine kreationer. Mange knus Helle

Rumlebumle sagde ...

Du er ligeså glad for rester som jeg er.. :) Med hensyn til de stempler jeg har købt siger du bare til, så laver jeg da bare nogle til dig.

netti sagde ...

Super at få ting man kan bruge.
KAn du have en rigtig god dag til scrap i Skive. Jeg kommer for første gang ikke - piv.
Meeen jeg skal til sjælland og et lille smut til en scrapmesse i sverige :o)

Jette/Thanni sagde ...

Det er skønt at få så mange nye "gamle" ting at bruge af :)
Jeg har osse sådan en lineal med amerikanske mål, den er gennemsigtig og fuldstændig uundværlig :)

angely sagde ...

Det var ellers noget af et scrapmål, at have. Jeg glæder mig til, at se meget mere fra dig.

:) Heidi

Anonym sagde ...

hvor er hun da sød hende helle :) glæder mig til at se de mini albums,

Anonym sagde ...

hvor er hun da sød hende helle :) glæder mig til at se de mini albums,

Anonym sagde ...

hvor er hun da sød hende helle :) glæder mig til at se de mini albums,