tirsdag den 4. marts 2008

LO's i stuen

Som ønsket her et lille billede af Renes LO valg. Det er umuligt at få et billede uden blitz, og det ser totalt skævt ud. Men det er det bedste jeg kan klare piger:-)

Da vi i lødags var i Herning kiggede vi også lige ind i Tiger, og jeg viste blandt andet Rene de der rammer til en 20'er, som passer til LO's. Han synes vi skulle købe et par stykker. Da vi så kom hjem, så sagde han, at han ville have LO's i dem og hænge dem op inde i stuen :-) Han er nu sød min kære Rene. Han sagde også, at denne hobby jo kommer os allesammen til gavn, og så gør det ikke så meget at den koster lidt. Behøver jeg fortælle mere? Nå men nu hænger der altså 3 LO's og pynter i stuen. Rene har valgt dem ud, og han har valgt nogen af mine første LO's. Det er så sjovt, hvordan "ikke scrappere" kigger efter nogen helt andre ting end os scrappere. Men synes nu han skulle vælge, da det jo også er ham, der skal se på dem.

Kortet til Gyddas udfordring...det mangler stadigvæk en titel. Men jeg har jo helt til klokken 23:59 i aften, så det når jeg (måske) nok :-)

Tak for besøget
Ragna Nielsen

4 kommentarer:

marianne sagde ...

Hmmm.... Har du ikke glemt et fint billede af, hvor flot de hænger inde i stuen??? Fedt er det i hvert fald. Jeg har også nogle rammer til at ligge - men er ikke helt kommet så langt som til at hænge noget op endnu... ;o)

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, synes da også at vi skal se dine LO´s hængende på væggen? ;-) Jep, vi skal være glade for vores forstående mænd med den "...krævende" hobby vi har LOL!

Charlotte Ravn sagde ...

Ja vil vil se billeder! Skønt med en mand, som forstår hvor vigtigt scrap er! ham har du da været heldig med ;)

Jette/Thanni sagde ...

Ja du har været heldig med sådan en som René ;)...og jepz - et billede her ville være fino, så vi kan se hvordan det ser ud med scrap på væggen :)