lørdag den 1. marts 2008

Lidt om mine konkurrence LO's

Som skrevet tidligere, så har jeg i denne måned deltaget i hele to konkurrencer, og nu er tiden så kommet til, at bidragene kan vises på min blog:

Det første her har deltaget i febrúarkonkurrencen på www.scrapisfun.dk. Det er første gang jeg bruger maling på et LO, og jeg er overhovedet ikke selv tilfreds med resultatet. Overvejede faktisk meget, om det overhovedet skulle sendes ind. Men så sagde jeg til mig selv, at scrap handler om at bevare minder og ikke om at være perfekt. Nu var det jo også lavet, og så kunne jeg jo ligeså godt sende det ind. Udover maling i 3 forskellige farver, så har jeg brugt et sommerfuglestempel, akvaralfarveblyanter, et journaling stempel, 1 sirt pen og nogle bogstaver fra en gammel SPS månedspakke.


Dette LO er jeg straks mere tilfreds med. Det er lavet til en skitsekonkurrence på SPS's blog. Jeg har brugt papir fra min septemberpakke fra SPS, sort karton til fotohjørner (skåret på min xyron personal cutter), chipboardbogstaver fra Panduro (farvet med brun maling), Journaling stempler og et enkelt stempel fra et winter stempelsæt og naturligvis en sort pen.
Billederne på det nederste LO har jeg haft længe, men har bare ikke kunnet finde ud af at scrappe dem. Men her kommer de rigtigt til deres ret, synes jeg.
Jeg håber at kunne være lidt mere aktiv her på bloggen i marts. Februar bragte jo ikke så meget nyt fra mig...udover indkøb LOL.
Tusind tak fordi du stadigvæk kigger forbi
Ragna Nielsen

9 kommentarer:

marianne sagde ...

Skønne LOs. Har været inde for at kigge på det øverste LO. Det er rigtig lækkert - og en sjov måde at bruge malingen på. Jeg har slet ikke overvejet at bruge det sådan - men det skal prøves ;)
Det nederste har en hel anden ro over sig. Hamrende flot er det!!

netti sagde ...

Hov hvor blev du af i torsdags???
Man kan ikke bare blive væk!

Superlækre layouts du har lavet. Vildt fede :o)

Jette/Thanni sagde ...

Din sætning "Men så sagde jeg til mig selv, at scrap handler om at bevare minder og ikke om at være perfekt" burde man nok kopiere i mega-stor og sætte over sit skrive/scrapbord, for det er da så rigtigt!! :)
Iøvrigt synes jeg det er rigtig fine LO'er, og jeg kan nu godt li' det maling du har brugt på det øverste - synes det gi'r en god effekt :)

Helle sagde ...

Altså Ragna...Du laver de skønneste LO'er.
Jeg synes det øverste er rigtig godt...fed brug af maling. Tror lige det skal liftes.

Knus Tobiaskristian

MH72 sagde ...

Jeg er SÅ enig i at scrap ikke handler om at være perfekt. Glemmer det dog tit selv når jeg sidder og pusler med noget! Men plejer så at sige til mig selv at verdensfreden jo ikke ligefrem er afhængig af, om mit LO er perfekt eller ej *LOL*
Jeg kan godt lide dine layouts - især stilen på det nederste er jeg vild med...

Charlotte Ravn sagde ...

Heldigvis er alt tilladt i scrapbooking, man kan gøre lige som man selv vil. Du har helt ret i, at det handler om, at bevare minder og have det sjovt og ikke så meget om at please andres smag! Det er nogle lækre layouts du har lavet, jeg kan rigtigt godt li' det øverste!

Kirsten sagde ...

Super skønne LOér du har lavet, især det nederste er nogle dejlige farver.
vi ses lørdag

Anonym sagde ...

Hej Ragna. Jeg er glad for at du tog udfordringen op med malingen udfra min skitse :)
fine layouts begge to. Glæder mig til at høre mere fra dig her i marts. Fortsat god dag :)

Maribi sagde ...

Hej Ragna.
Jeg syntes det er nogle flotte LO's du har lavet. Skønne billeder på det øverste, og brugen af maling er rigtig god og anderledes, det kan du godt være glad for:-)).
Du spurgte på min blog, om jeg havde lavet skitsen til Lachrissen selv.. Er desværre ikke så kreativ, hi hi. Har været på pencillines.com og kigge.
Ha en god dag:-))