fredag den 7. marts 2008

Serveren er nede igen

Sidst redigeret klokken 12:30

Hej alle scrapkatte. Serveren er desværre nede igen. Rene har kontaktet dem, der står for serverdriften. Der er taget backup klokken 4 i nat, og det vil være den backup vi vender tilbage til, hvis ikke serveren kommer op igen i løbet af de næste timer. I hører mere, så snart jeg ved noget.

Nyt i sagen (12:36):

Vi flytter ikke over til den anden server før sent i aften eller i morgen. Og I skal naturligvis også vide hvorfor, så selv om dette er en scrapblog, så får I lige lidt info om vores private liv :-)

Som flere af jer ved, var Renes far ude for en arbejdsulykke i går, hvor han gled og skar sig i håndledet med en vinkelsliber. Efter 6 timers operation måtte de konstatere, at han nok ikke får følelsen igen i tommel, pege og langefinger på venster hånd. Stort set alt af sener osv. i håndledet var ødelagt. Heldigvis havde han ikke ramt pulsåren direkte, for så var han død nu. Først i dag er det ved at gå op for ham, hvor alvorligt det er, og da det er enormt hårdt for Renes mor at sidde alene på sygehuset med ham, så tager vi igen i aften til Herning. Jeg tør ikke sige, hvornår vi kommer hjem, og kan derfor heller ikke sige, hvornår Rene får mulighed for at lave serverflytningen. Selve flytningen vil tage en times tid eller halvanden. Men jeg ved ikke om han orker det, når vi kommer hjem i aften.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen

7 kommentarer:

Fru N. sagde ...

Åh, hvor er det dejligt at man kan finde herind og så få en status.

Bliver så panisk når forum ikke virker.....Det må være nerver inden i morgen.

Glæder mig til vi ses.
Fru N.

Jette/Thanni sagde ...

Ja det er godt at man kan blive opdateret :)...afhængig ???....nix ikke det mindste da :D

Jette W sagde ...

Selvfølgelig skal i bruge tiden på familien.
Vi må vente til Rene har tid og overskud.
God bedring med Renes far.

Fru N. sagde ...

Kære Ragna

Hvor ubehagelig en oplevelse. Håber virkelig det bedste for jer alle sammen - og tænk nu ikke mere på os og forum. Det kan da vente. Mange af os ses jo alligevel i morgen......Jeg håber du kommer trods alt, men kan selvfølgelig forstå hvis du vælger familien først.

Knus og kram
Fru N.

Elisabeth sagde ...

Hej Ragna og Rene.

Selvfølgelig skal I da bruge tiden sammen med Renes far. Det er ski da noget af en grim omgang han er igennem.
I må have rigtig god bedring med ham.

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Ragna

At vi ikke kan komme på forum, er for mig fuldstændig et luksusproblem.... så brug tiden på det rigtige, nemlig familien.

God bedring med ham, og de bedste håb herfra omkring hånden.

Hygge fra Betina

Jette/Thanni sagde ...

I den her sammenhæng er det jo ikke særlig vigtigt, at vi ikke kan komme på forum - så jeres tid skal I bruge på familien.
Rigtig god bedring med din svigerfar :)