søndag den 23. marts 2008

Inspiration til cyper crop

Først og fremmest tak for en dejlig dag til de som deltog i cyper crop på www.forum.thescrapcat.dk i går.

Jeg tilbragte meget tid i toget, men det var dejligt at kunne scrappe og styre slagets gang sammen med Marianne. Jeg stod op klokken 5:00 og begav mig på vej til Marianne klokken ti minutter i 6. Jeg gik i seng klokken 23 efter at have trukket lod om præmier og svaret på dagens sidste personlige beskeder.

Marianne og jeg havde planlagt dette cyper crop i god tid, og på forhånd planlagt, hvem der skulle lave inspiration til hvilke opgaver. Vi kan nemlig så godt lide, når Gydda laver eksempler i sin månedskonkurrence på www.forum.thescrapcat.dk

Dette Lo lavede jeg som udgangspunkt for dagens første opgave, et blind scraplift. Jeg var overrasket over, hvor svært det var at besvare de spørgsmål, som folk stillede til LO'et. Det er jo faktisk et forholdsvis enkelt LO. Men det var faktisk overhovdet ikke så enkelt, når spørgsmålene skulle besvares. Vi skulle nok også have organiseret spørgetiden lidt anderledes. Men det ved vi til næste gang:-)

Materialerne er stort set alle sammen fra min februar månedspakke fra SPS. Der er også brugt et par brads købt hos www.li-om-hjoernet.dk og en del af mine efterhånden mange stempler. Og et par paperfrills.Dette kort lavede jeg som inspiration til en kortudfordring i går. Jeg er jo total amatør med hensyn til kort. Men min svigermor blev glad for det, da hun modtog det til en påskefrokost i fredags.

Stemplet, som jeg bare er så vild med, har jeg modtaget i en privat swap, som jeg har lavet med Rikke/scraps. Jeg har farvelagt det med akvaralfarveblynanter. Trods kurset hos Sofie til scrap i det jyske, så fatter jeg altså stadigvæk ikke det der med skygger. Så det ser ret amatøragtigt ud. Håber at lære det, når jeg skal besøge Jane/Lullemor i sommerferien. Jeg har sværtet kanten på stempelmotivet. Desuden har jeg doodlet en syningkant rundt om kortet med henholdsvis en brun og en grøn pen. Papiret og bogstaverne er fra min goodiebag til scrap i det jyske. Og stemplerne er nogen jeg købte i brugsen i sidste uge.

Jeg lavede også et LO ude hos Marianne i går. Men da jeg kom hjem opdagede jeg to stavefejl i min ellers meget korte journaling. Senere viste det sig at Marianne også havde lavet stavefejl i sin. Hmmm det kan da umuligt tænkes, at vi knævrede for meget LOL

I skal nok få LO'et at se i morgen.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen

10 kommentarer:

marianne sagde ...

Selv tak for i går ;) Det var vildt hyggeligt... Er altså helt vild med det LO med Benjamin - det er bare blevet SÅ godt!!

Christina / LaChris sagde ...

Jeg kunne desværre ikke deltage i gårsdagens crop :O( Men jeg har virkelig nydt at surfe rundt og se, hvad der er blevet produceret. Jo, det er svært det der med at lave et blind lift...og jeg kan egentlig godt sætte mig ind i, at det også må være svært at besvare alle spørgsmålene :O)

angely sagde ...

Det var et rigtig fint Cybercrop i fik lavet i går. Jeg kunne desværre ikke være ret meget, men jeg fik dog lavet blind scrap liftet og jeg glæder mig til, at vise dig min løsning lige så snart mit kamera er sikkert hjemme igen.

:) Heidi

netti sagde ...

Ragna altså...der er sørme da ikke noget nybegynder over dig - hverken med dine layouts eller kort. Super flot lavet. jeg er vild med den grønne farve på layoutet.
Dejligt at i have en god dag med cypercrop.

Rumlebumle sagde ...

Min firkantet punch er også uundværlig for mig. Det er den største der er.. Mener firkanterne måler omkring 5 x 5 cm. Jeg har lagt stempeltryk i din pakke til dig, dem med pigerne, så nu får du lidt flere.. :)
Forresten er dit påskekort blevet vildt sødt. Det ser altså ikke amatøragtigt ud for mig.

Jette/Thanni sagde ...

Jeg tror snart du må komme op med et nyt navn til din blog - det nybegynder-halløj holder lissom ikke helt mere ;)...det påskekort er bare så sødt :)
Og tak for en god dag til crop - dem må der gerne komme flere af ;)

Jette W sagde ...

Jeg kunne desværre heller ikke være med.
Det er et flot arbejde i gør begge to.
Nybegynder det tro jeg ikke du er mere.

Betina Olesen sagde ...

Superlækkert LO, det er en rigtig lækker opstilling...og flotte farver du har valgt....hmm...det er vist lige før det skla liftes...men ikke blindt denne gang ...LOL..

Hygge fra Betina

Anonym sagde ...

super flot layout kort :)

Anne Bente sagde ...

super flot lo og kort du der har lavet :)