onsdag den 5. marts 2008

At gøre klar til sin første convention :-)

I dag er jeg så småt begyndt at pakke til på lørdag. Det bliver bare en skøn dag. Tænk sig at få lov til at gå rundt i FLERE scrapbutikker næsten samtidigt. Det er altså stort for en scrapper som mig, der plejer at shoppe næsten alt online.

Jeg skal også med på hele 3 kurser (minialbum, lav selv pynt og farvelægning af stempler). Det sidste kursus lokkede Kirsten mig med på en aften til scrap i Holstebro. Tror nu, jeg bliver en umulig elev til det kursus, da jeg stort set aldrig har haft en pensel i hånden tidligere:-)
Men jeg glæder mig helt vildt til at lære en masse på de kurser.

Jeg glæder mig også til at møde alle de skønne jyske scrapkatte, og har allerede aftalt, at jeg skal sidde ved bord med en del af dem :-) Og en anden flok har jeg en frokostaftale med klokken 13, så jeg skal nok få hilst på en del.

Hmm minder mig om, at jeg stadigvæk ikke har fået lavet et navneskilt.........hvor stort skal det egenlig være? Og hvor skal en bondejogger som mig, der ingen tote har, placere det?

Lyset fra vinduerne i stuen gør det stort set umuligt at tage et billede af LO'ene i stuen. Men I skal nok få et billede på senere i dag, når Rene er kommet hjem og kan hjælpe mig med det gamle kamera:-)

Gyddas udfordring, den nåede ind i sidste time, så må vi se om I kan gætte, hvilket et der er mit:-)

4 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Jeg glæder mig osse til på lørdag - det er jo osse min første convention, så må se om jeg kan få møvet mig ned ved et bord hvor man "kender" nogen i forvejen :)
Ups..navneskilt ??..det har jeg da heller ikke fået lavet endnu - nå man det kan vel nåes ;)

marianne sagde ...

Jeg glæder mig også - selv om jeg trode, at frokosten var kl. 12? Snøft... Navneskiltet skal du da ikke have på toten - men på tøjet.. Ellers kan man jo ikke se, hvem du er, når du går rundt og shopper *griner*

Mia sagde ...

Hehe ja der er mange ting man skal overveje! Jeg har heller ikke lavet navne skilt! Håber da også jeg lander ved samme bord som dig...har en halv aftale med Marianne, så mon ikke vi lander i nærheden af hinanden? Glæder mig til vi ses!

netti sagde ...

Du skal da bare give mig stress - jeg har ikke pakket en pind endnu GG Typisk mig!
Jeg glæder mig til at sig hej på lørdag :o)