fredag den 14. marts 2008

Gyddas månedlige udfordring

Jeg er jo så småt begyndt at forsøge mig med at lave kort. I går aftes farvelagde vi, efter aftale, stempler næsten allesammen. Selv efter kurset hos Sofie fatter jeg ikke det med skyggerne LOl. Men det er sjovt at farvelægge, og tror ikke andre er i stand til at få det til at ligne noget en på 4 har malet, så godt som jeg er LOL

Nå men her er mit kort fra Gyddas februarudfordring på forum.thescrapcat.dk
Jeg har brugt en gammel rest mønsterpapir, 4 stempelaftryk af en palme, som jeg har farvelagt, nogle strand stickers, brun sværte og en sort pen. Desuden har jeg fået min xyron personal cutter til at skære en overskrift til mig :-) I går aftes i Holstebro sagde Kirsten, at hun ikke havde gættet, at det var mit kort, så måske var det ikke så nemt igen.

For noget tid siden skrev jeg lidt om, at Rene ville have mine LO's op i stuen. Men der kom først billede på nogen dage senere. Flere har nu efterlyst dette billede, og jeg ved jo også godt, at man ikke sidder og kigger tilbage på folks blogge ret tit, så her er de igen:


Rene har udvalgt nogen rigtigt gamle LO's. Det miderste er det nyeste. Det er lavet til Scrap i Skive første gang jeg var med. De to andre er lavet til en udfordring på GQ, hvor man skulle bruge minimum 5 billeder. Og tror faktisk de er fra den anden måned, hvor jeg scrappede. Jeg ved godt billedet er elendigt. Men uanset hvornår jeg fotograferer, så generer lyset fra vores 3 store vinduer i stuen, eller også er det for mørkt LOL

I aften skal jeg lave mine bidrag til forårsswappen på www.scrapisfun.dk færdige. Jeg mangler lige lidt. Men det skal min xyron personal cutter nok klare for mig:-)

Håber I allesammen har en god dag derude.
Ragna Nielsen

7 kommentarer:

marianne sagde ...

Nej, hvor godt det ser ud med de tre LOs..... ;) Og kortet er da rigtig flot! Tror alligevel ikke, at Benjamin kunne gøre det bedre *griner* Knus herfra ;O) M.

Jette/Thanni sagde ...

Super godt med de LO's på væggen!! :) og synes det er helt fint at det er Rene der har udvalgt dem ;)
Du er da sluppet fint fra farvelægningen synes jeg og kortet er rigtig sødt - man kommer helt til at savne sol og sommer ;)

netti sagde ...

Jeg kan godt lide dit kort og det er da noget vrøvl med at du ikke kan male stempler. hallo pomfrit det ser da godt ud :o)
Superfedt som de layouts hænger. Hammergod idé.

angely sagde ...

Hej med dig,

Det lyder som en dejlig dag i Ejsing, hvor du fik motioneret lidt også ;)
Dejlig ide med "udstilling" af dine LOs - den må liftes ;) Jeg kender godt presset med, at man ikke længere er "nybegynder" med jeg føler mig stadig som nybegynder.... tror man er nødt til, at tage tingene i sit eget tempo!
God weekend til dig og familien.

:) Heidi

Charlotte Ravn sagde ...

Det ser rigtigt godt ud med layouts'ene på væggen, flot udstilling!
Det er da et super fint kort du har lavet! Jeg synes også, at mine første forsøg med, at farvelægge lignede også noget et barn havde lavet. Jeg har ikke naturligt talent for at tegne og male, men jo mere man øver sig, des bedre bliver man!! Så bare klø på!

lam sagde ...

super flot idee med layouts på væggen og så pænt af dig at lade mandne vælge ;O)
Flot kort

Connie sagde ...

Super lækkert kort. Mange flotte dedetaljer