søndag den 2. marts 2008

Den evige jagt

I dag troede jeg, at jeg kunne få styr på alle de LO's, som bare ligger i min resteskuffe. Men jeg måtte tro om igen. I går kørte vi ellers en tur til Panduro, for at købe ekstra lommer til Benjamins album (købt i Panduro). Jeg har forsøgt at bestille lommer hjem fra 3 forskellige scrapbutikker. Men ingen af dem har passet i nogen af drengenes albums. Jeg har også fået nogen hjem bestilt online fra Panduro. Men de passede heller ikke. Da jeg havde albummet med, fandt den søde dame hurtigt de ekstra lommer, og da jeg målte efter i Phillips album (købt i Bog&Ide), så passede de også der jubii. Jeg var derfor overbevist om, at jeg havde løst mit problem, da vi kørte hjem. Her til morgen ville jeg så få styr på alle mine LO's. Benjamins album blev hurtigt ordnet. Ih hvor har man det altså godt, når der er styr på tingene. Men Phillips album er stadigvæk ikke ordnet. Forlængerskruerne passede nemlig ikke i de skruer, som var i hans album æv, æv, æv. Nå men nu er mit problem da halvvejs løst....

Måske jeg snart skulle lave et udsalg af de lommer, som har kostet mig så dyrt. Der kommer jo porto oveni hver gang, da jeg ikke lige bor i nærheden af en scrapbutik.

Sidder du derude og har købt sådan en startspakke fra Bog&Ide til 100 kroner, så sig endeligt til, hvis det er lykkes dig at få nye lommer til det.

Tak for besøget
Ragna Nielsen

5 kommentarer:

angely sagde ...

Jeg har også en gammel startpakke fra BOG&IDE og har ikke kunne få lommer dertil.
Og dine LO er flotte! Det er så svært med det maling, men god indstilling, at have at man scrapper til sig selv og for, at bevare sine minder og ikke for, at det skal være perfekt. Og sejt, at du kom på SPS blog - havde godt luret dig derinde.

:) Heidi

marianne sagde ...

Uha ja, det kender jeg godt.... Man har besluttet, at jeg for fremtiden holder mig til American Crafts ringbind. Der passer de fleste lommer i - inkl. A4... Ellers kunne du måske gøre, som Anne foreslog på forum og lave ekstra huller i lommerne, så de passer ind alligevel?

netti sagde ...

Kan du ikke bare tage en hulmaskine til papir og lave hullerne så de passer? der er jo ingen der ser dem?
Jeg håber du finder en løsning.
Vi ses vel på lørdag :o) Nå du nu ikke kom i torsdags GG

Jette/Thanni sagde ...

Jeg har købt sådan en startpakke i Bog&Idé ..og har købt lommer hos Panduro som passer til albummet fra pakken - og mener osse at jeg har lommer fra GQ deri :)

Anonym sagde ...

dejligt og få orden på lidt af sine ting. Lige nu har jeg et hobby bord der er fyldt med ting efter fra i lørdags, så har jegbare pakket tingene ud der, måske skulle jeg lige tage en oprydning idag ;)