søndag den 16. marts 2008

At bruge ting fra thescrapcat julekalenderen

Et af mine nytårsløfter til mig selv er jo, at bruge nogen af alle de scrapting, som jeg har haft i længere tid. I julekalenderen på http://www.forum.thescrapcat.dk/ fik jeg blandt andet nogen forskellige kort fra 7gypsies af Marianne (thescrapcat). Jeg var med det samme helt vild med de kort. Men jeg har bare ikke fået dem brugt. Kender I mon også det?

Nå men til sidst måtte jeg jo udfordre mig selv til at bruge 1 af dem, og det kom der dette meget enkle LO ud af:


Jeg synes ikke at jeg havde plads til en egentlig titel uden at ødelægge den enkle opsætning, så det blev kun til et P for Phillip:-)

Papiret er fra min oktoberpakke fra http://www.sweetpeascraps.com/ og det samme er bogstavet P. Det lille vedhæng er købt hos Pandurohobby. Desuden har jeg sværtet kanterne med en brun sværte.

I dag skal Marianne og jeg planlægge cypercrop på http://www.forum.thescrapcat.dk/ den 22/3, og jeg skal også have lavet et par eksempler til nogen af udfordringerne.

Fortsat god dag til jer alle
Ragna Nielsen

8 kommentarer:

marianne sagde ...

Det er helt perfekt som det er! Elsker det der P som titel... Og godt, at du kunne bruge kortet. Jeg er også i fuld gang med at planlægge - håber det bliver rigtig godt!!

Jette/Thanni sagde ...

Det er så sødt og enkelt, at det ville være en skam at putte mere på :)
Jeg glæder mig til Cybercrop - selvom der nok er grænser for hvor mange udfordringer jeg når ..med mit tempo GG

Betina Olesen sagde ...

Super LO, og super flot at du tør lade så meget stå tilbage....huha det kræver mod (i mit hoved)
Kan godt forstå at du presser dig selv til at bruge dine gaver, sådan har jeg det også med alle de ting jeg har modtaget i swaps....synd at andre ikke rigtig får det gjort ;-)

Hygge fra Betina

netti sagde ...

Rigtig flot lavet. dejlig enkelt og så sætter det billedet i centrum.

charlotte sagde ...

Fint LO! Og den journalingtag fra 7Gypsies er for lækker! Dejlige farver og sødt billede.
Glæder mig til at se hvad i finder på til cybercroppen - jeg selv kommer nok ikke til at deltage, da det er min arbejds-weekend, men det bliver hyggeligt at følge med på sidelinjen.

MH72 sagde ...

Åh ja, jeg kender godt det med ikke at få brugt ting. Ikke kun ting jeg har fået men lige så meget ting jeg selv har købt. Er vist lidt nærig!!! Men prøver at tvinge mig selv til at få det brugt - for ved jo at jeg efter noget tid slet ikke længere er så vild med det som jeg har været!!!
Super fedt layout du har lavet...

Rikke Eskildsen sagde ...

Hvor er det flot. P'et giver en rigtig god effekt og resten står jo på slippen.

Anonym sagde ...

det er bare rigtig fint. Kan godt lide det er så enkelt, og nej overskriften mangler slet ikke :)