onsdag den 27. januar 2010

Et år i mit liv

Jeg har meldt mig til kurset: "Et år i dit liv" hos scrapsisters, og jeg glæder mig rigtigt meget til at arbejde med min bog. Synes ligesom det er mere uforpligtende end en hel scrapside. Og mange af ideerne og notaterne fra bogen, kan jo sagtens blive scrapsider bagefter.Mona har rådet os til at lave en masse sider i bogen her fra start af, og det har jeg gjort. Jeg har også lavet forskellige små "hemmelige" rum - som f.eks. denne konvolut.
Jeg har brugt en masse lækkert papir fra restekassen. Men også et par hele ark, som jeg godt kan lide. Men som jeg bare ved ikke bliver scrapsider lige nu, og om ganske få uger, så begynder scrapconventions osv. Og så kommer der masser af nyt papir ind :-)

Basen til bogen er spillekort i 3 forskellige størrelser - alle købt i Tiger. Desuden har jeg skåret noget af nogle af kortene, så siderne har forskellige længder. Det giver mange muligheder, synes jeg.

Og det ser lækkert ud, når man åbner op som her :-)

Jeg så Marolle havde lavet er facts side i sin bog, og sådan en har jeg også lavet. Tror der skal lidt mere pynt på. Men indtil nu ser den sådan her ud. Ellers har jeg ikke rigtigt fået lavet andet, end bogens forside.

Fortsat god dag
Ragna Iversen - der skal møde om 30 min .... ups....hvor blev tiden af?????? hmm svar: "Scrap" :-)

6 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Super lækker bog, og nogle skønne farver du har valgt...

Men jeg er simpelthen så nysgerrig for at høre hvad det 10 tal står for?????

Hvad er str. på de 3 kort, sidder nemlig også og leger med mine de store... men fornemmer måske du har nogle der er større endnu???

Anne sagde ...

Wauw! Den er bare så skøn den bog - glæder mig til at se den blive fyldt :)

Helle sagde ...

mega fed bog, skønne farver. jeg har også nogle store kort, mon det er samme str som din?

og min ikke 10 tallet står for 2010

Susanne sagde ...

Super lækker bog i nolge lækre papirer. Flot med sider i forskellig størrelse. Håber den bliver fyldt med lutter gode oplevelser og minder:)

Marianne sagde ...

Skøn bog :) Der er du kommet rigtig godt fra start - og det bliver spændende at se, hvad du får puttet i alle de små lommer :) Betina - gætter på, at "10" står for 2010 :)

mette sagde ...

virkelig nice

super smart fundet på at bruge spillekort, skal da vist selv en tur i tiger
;-)