lørdag den 9. januar 2010

Første bryllups LO

I sidste uge fandt Marianne en lækker skitse her:http://gotsketch.blogspot.com/2009/05/sketch-84.html
Helle, Rikke og jeg gik med på at lave et LO efter skitsen. Da jeg netop havde modtaget 250 billeder i postkassen, var det lidt af en udfordring at få valgt billeder. Men jeg valgte nogle fra vores bryllup.
Jeg regnede faktisk ikke med, at vi ville få ris udenfor kirken. Da jeg er ret sikker på, at man ikke må kaste med dem der. Faktisk tror jeg, det er pga. fuglene, som ikke har godt af ris i maven. Men vores fætre og kusiner synes åbenbart, at vi skulle have lidt ris, og det var da også ret sjovt, at løbe igennem regnen. Rene og jeg snakkede og grinede på vejen, og da vi var nået ca. halvvejs, kastede Renes fætter Michael en håndfuld ris, der ramte mig lige i munden. Så på de næste billeder spytter jeg ris ud - det var så sjovt, og vi grinede og grinede af det bagefter.

Guldhistorie 1 fra den store dag er hermed scrappet.

Hvad kan jeg ellers fortælle? At jeg indtil videre ikke har brugt en krone på scrap i 2010, gad vide, hvor lang tid det holder :-)

Fortsat god dag
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Thanni sagde ...

Skøn historie og billeder at få scrappet ;D ...og rigtig dejligt layout, jeg kan godt li' dit farvevalg og den måde du har brugt skitsen :)

Anne sagde ...

Fedt atu har fået scrappet historien! Det er nogle skønne farver du har brugt!!

Marianne sagde ...

Hvor er det bare et fantastisk LO :) :) Og historien er jo bare så fed... Og nej, søde, man måtte ikke kaste med ris udenfor kirken :)
Hav en rigtig skøn dag... KNUS

Helle sagde ...

Hvor er det skønt at se noget fra brylluppet.

Rigtig sødt LO med farver mm..
især det papir.. total romantisk

Else Slipsager Petersen sagde ...

skønt LO og rigtig god historie at huske på.

Rikke sagde ...

hvor er den blevet go.. det er sjov at se hvor forskellig en skitse kan udarte sig.. jeg har glemt at uploade min.. ups.. kalder når den er der :)