torsdag den 14. januar 2010

Hvor mange penge bruger du på scrap??????

Det spørgsmål får jeg tit, når vi har gæster, der tilfældigt stikker hovedet ind i mit scraprum :-) Jeg plejer at svare omkring 500 kroner om måneden. Men jeg tror faktisk ikke, det kan gøre det.....hvis jeg nu skulle være helt ærlig, så jeg har lovet min søster, at tælle op, hvad jeg rent faktisk bruger. Spørg lige, om det kan kaldes en kærlighedserklæring af format :-) Lad årets eksperiment begynde - ALT skal tælles med, og du har plads i dronningelogen, hvis du tør.....


Billedet er et gammeltscrapkøb.

I dag har jeg købt:

Scrapbooking mm. jan/feb + 3 Thickers alfabeter ialt 164,80 kroner
PVC fri cd lommer 50 stk. ialt 205,55kroner

Årets scrapkøb 270,35 kroner

Jeg kommer til at fortryde det her løfte sååååååååååååååååååååå meget....................

Jeg elsker dig søs
Ragna

9 kommentarer:

Susanne sagde ...

Det er da godt nok en kærlighedserklæring som vil noget:) Hvem mon ender med at blive mest overrasket til slut? Men måske det er en idé til efterfølgelse?...hvis jeg ellers tør at se det sort på hvidt;)

Thanni sagde ...

Se det kan jo godt ende med en overraskelse - for én af jer ;D
Indtil videre har jeg ikke købt noget i år - og regner heller ikke med at købe i denne måned, men den glorie skal såmænd nok falme inden ret længe *G*

Anne Thormose sagde ...

Uha, hold straks op med det igen! Du er klart ude på et skråplan, specielt hvis der er en Epic og dermed dies indkøb i sigte. ;o)
Jeg tør/vil overhovedet ikke regne på, hvad det har kostet mig, at min MOR købte en Big Shot til en billig penge på et loppemarked!
Men her er lige et link til en super QK-sælger på ebay - http://shop.ebay.com/c**e**m/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg= ;o)

angely sagde ...

Uha, det er ondt. Men jeg er med på optællingen!

Marianne sagde ...

Det glæder jeg mig til at følge med i :) Jeg har også sat 500 af på scrapkøb om måneden - og lige nu er kontoen ikke engang i minus :) :) (Jeps - selvfølelig har mine scrapkøb deres egen konto :) KNUS

Helle sagde ...

Nej nej nej Ragna.. det kan du ikke gøre over for os... Godt Peter ikke følger med på din blog... hihi

Jeg er også spændt på hvad beløbet bliver...

Cecille sagde ...

Det er jo fuldstændigt vildt at begynde på. Selvom det nok kunne være en øjenåbner, så vælger jeg at holde min øjne lukket :-) Men det bliver da sjovt at følge.

Else sagde ...

Du er godt nok modig. Har engang forsøgt, men da jeg nåede til Marts måtte jeg stoppe - med at tælle... for dét var ikke så godt. Undskyldningen dengang var at jeg "lige var startet med at scrappe", det er den dog stadig.
God shoppelyst i 2010.

Linda sagde ...

Det glæder jeg mig til at følge med i, dete bliver lidt spændene hvad det bliver til i løbet af et år. God fornøjelse :0)