søndag den 17. januar 2010

Skønt at Marianne blogger igen

Marianne er begyndt at blogge regelmæssigt igen, og jeg elsker det :-) Jeg får altid sådan lyst til at scrappe, når jeg ser hendes LO's. AnneT er også begyndt at blogge regelmæssigt igen, og når jeg besøger hendes blogs, så får jeg lyst til at slide mine dies og lave kort. Disse to kvinder er bestemt medvirkende til, at jeg i denne weekend har fået scrappet ikke mindre end 4 LO's og 4 Kort. I dag vil jeg vise jer 2 LO's, som jeg har liftet fra Marianne. Jeg har brugt materialer fra gamle TSC kits til begge LO's. Det første er et lift af Mariannes LO: "Stier" vist på hendes blog fredag den 15. januar. Hos mig blev det til LO'et "Huler", der fortæller om, hvordan Benjamin og Phillip legede hule, da årets juletræ skulle fældes/købes :-) Udover TSC kit har jeg brugt nogle chipboardfigurer, som jeg købte til Scrap i det jyske sidste år. Jeg kan så godt lide den lyserøde baggrund, fordi den rigtigt fremhæver de smukke blade på træerne.

Dette LO er et lift af Mariannes LO: "Familie" vist på hendes blog lørdag den 16 januar. Igen er der brugt rester fra TSC kits. Titlen er sat sammen af 4 forskellige gamle stickers alfabeter og anden er fra et af de første babykits jeg købte, så LO'et må virkeligt siges at være et reste LO.
Begge LO's blev lavet imens vi så Olsen Banden i Tv i går. Dejligt enkelt :-)
Fortsat god dag
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Helle sagde ...

ja det er skønt med nogle gode steder og få ideer og "spark" fra... så man virkelig får lyst til at producere.

Jeg synes de er rigtig søde begge LO'er. kan godt se hvilke af Mariannes du har liftet.
Sødt det første med træ og hus..og god historie.

Og så den sidste hvor du virkelig få brugt noget af alt det gamle... skønt og sødt

Thanni sagde ...

Du er godt nok også hurtig!..og det er nogen skønne layouts du har fået lavet - titlen på det nederste er ret fed med de forskellige stickers, super måde at få brugt dem på :)

Anne Thormose sagde ...

Dejligt at høre, at de daglige indlæg kan inspirere til at komme igang med scrapperiet. Jeg forsøger at lægge indlæg op hver dag - også selvom det af og til går lidt for stærkt, og billederne mangler.... ;o)

Marianne sagde ...

Blev helt forskrækket, da jeg så din titel på indlægget :) Men tak søde ven. Det er dejligt, at du nyder det - så har jeg jo også meget mere lyst til at lægge mere op :) Wow, du har været hurtig!! Og du sagde, at du først ville få scrappet næste søndag *tihi* Glæder mig. Rigtig flotte LOs - papirerne på "Soveposeleg" er bare SÅ godt sat sammen :) KNUS

Susanne sagde ...

Sikke nogle lækre lift du har lavet:) Og sikke dejligt at få scrappet når man ikke regnede med det. Hvor er dine chipboard figurer købet henne? Jeg synes nemlig at jeg mangler figurer som IKKE er hjerter og pile...Glæder mig til de 2 andre lift.

Jette / ma11edina sagde ...

Flotte og friske LO´s...ih, hvor er du altså aktiv :D. Ja, der er ikke noget bedre end at få inspiration, fra blogs og andre "lidelsesfæller" hehe...man er jo lidt afhængig, og det er skønt, når det bare går godt, og man får lavet det man gerne vil.
Rigtig god uge til dig ;)