torsdag den 14. januar 2010

Pagemaps skitse

Endnu et af mine månedsmål er blevet opfyldt. Nemlig at bruge en skitse fra Pagemaps. Jeg har brugt en skitse fra oktober 2009. Et super hurtigt LO.Det gav godt i forhold til mine mål for brug af billeder, at lave dette LO. Hele 6 blev det til :-) Jeg fik da også brugt et stykke bånd mere, og nogle rigtigt gamle rubon syninger. Det er Benjamin, der har taget disse skøre billeder, en dag han var med Rene på arbejde.

Håber at få scrappet et enkelt kort eller 2 i dag. Har netop fået mail om, at min nye epic maskine er på vej. Det bliver dejligt forhåbenligt at få en, der kan standse rigtigt ud. Og scrapper.dk har lovet at ville lave abb. på Scrapbooking mm., så jeg er en glad scrappige i dag.

Status for scrapkøb - ingen penge brugt i år :-)

Fortsat god dag
Ragna Iversen.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er det flot LO :) Jeg har helt opgivet at få så mange billeder med.... Hvor skønt at der rent faktisk er en butik, der vil tage Scrapbooking MM hjem :) Så kan jeg fortsat læse lidt i dem, når vi besøger hinanden... Kunne selvfølgelig også overveje at få mit eget abonnement :) KNUS

Anne Thormose sagde ...

Lækker skitse. Jeg elsker, når der kan komme flere billeder med på et layout - et billede siger jo mere end ord, og flere billeder fortæller ofte en hel historie.

Dejligt at høre, at din Epic er på vej - så skal der vel købes dies i hobevis.... ;o)