lørdag den 30. januar 2010

Opdatering af forbrug

I dag har jeg sorteret billeder til fremkaldelse. Marianne og jeg har aftalt, at der skal fremkaldes billeder hver måned i 2010. Tror faktisk kun, der er 21 billeder, som jeg vil have fremkaldt. Så er der mulighed for, at jeg får dem scrappet. Normalt har jeg kun fremkaldt fotos hvert halve år, og så har jeg fremkaldt 3-400 af gangen. Dette billede er et af de udvalgte:

Da jeg fik mit scrapbooking mm. manglede der et alfabet. Det var udsolgt. Derfor brugte jeg 35 kroner mindre, end der står i regnskabet nu. Til gengæld var jeg løbet tør for tape, og jeg har i dag købt 3 pakker = 90 kroner. Jeg har også købt nogle brugte Magnoliastempler til 48 kroner inkl. porto. Billedfremkaldelsen kostede 64,85Kr. Mit scrapforbrug er opdateret ude i højre side. Jeg har også købt et TSC kit. Men det er ikke kommet endnu, når det lander, så opdaterer jeg beløbet :-)

Jeg synes allerede det lille eksperiment er farligt. Jeg synes selv, at jeg virkeligt har sparet i januar. Jeg ved, at jeg plejer at bruge mange flere penge, og alligevel er mit beløb i omegnen af de 500 kroner.....pu ha....hvad bliver beløbet dog ikke, når jeg shopper igennem i marts med to conventions?
Fortsat god dag
Ragna Iversen

5 kommentarer:

Helle sagde ...

Rigtig søde billeder. Det er godt Peter ikke kommer forbi din blog og ser hvad du bruger på scrap... hihihi

Anne sagde ...

Damn... jeg er godt nok glad for, det ikke er mig der skal holde regnskab... :) Rigtig gode billeder, glæder mig til at se dem scrappet!

LaChris sagde ...

Dejlige billeder :O)Og så vil jeg bare sige, at jeg synes du er dygtig til at shoppe...hi hi. Ha en dejlig weekend.

Susanne sagde ...

Dejlige billeder af dine 3 drenge - glæder mig til at se dem scrappet:) Jeg er 'desværre' hoppet med på dit *hvor-mange-penge-bruger-jeg-på-scrap* eksperiment og efter min shoppetur hos Multiscrap er jeg ved at fortryde... - det slår din januar måned med flere længder;)

Marianne sagde ...

Skønne billeder - og godt, at du lige huskede mig på det... Jeg har nemlig kun fremkaldt en gang i januar (måske det er nok) :o)
Jeg tør altså alet ikke skrive mit scrapforbrug ned - men indtil videre har jeg det inde i hovedet... Har brugt... lidt meget... Og mangler forfærdeligt mapper igen-igen :) Vi ses. Knus