lørdag den 2. januar 2010

Mine 10 bedste LO's 2009

I år har jeg lavet 89 LO's, et resultat, som jeg er godt tilfreds med. Op til brylluppet i september, var det nemligt begrænset, hvad jeg fik lavet. Traditionen tro, skal I se 10 af mine favorit LO's fra det år som er gået. Jeg har ikke uploadet dem i prioriteret rækkefølge. De kommer bare, som jeg fandt dem. Det første LO er med billeder fra Phillips 1 års fødselsdag. Det var sådan en skøn aften, og jeg er vild med de revne og distressede kanter. Tror dette var det første LO, hvor jeg virkeligt vågede pelsen på det område. Det var også det første LO, hvor jeg fik brugt prima swills.

Benjamin ser så tænksom ud på dette LO, og jeg er vild med fotoet. Den stemplede effekt under titlen, er helt klart også noget, som jeg vil prøve igen. Den enkle opsætning tiltrækker mig også.


2009 var jo året, hvor jeg for første gang fik barndomsbilleder af mig selv. Det var et stort og rørende øjeblik for mig. Godt nok er de fleste taget i min kusines hus. Men pyt med det. Jeg har valgt dette LO fordi: Der er et foto af mig, jeg har scrappet lyserødt, jeg har fået skrevet en masse tekst (tak for journalingkursus på SS)
Det her LO er jeg bare vild med, fordi det er så meget vildere end jeg plejer at scrappe, og for en gangs skyld kan jeg lide resultatet.

Endnu et LO fra en skøn aften. Denne gang på Bakken. Jeg er glad for dette LO, fordi jeg har fået brugt et relativt dyrt stykke papir på en god måde. Jeg har brugt en masse forskellige ting på LO'et, og alligevel er der kommet en god helhed over LO'et. Phillip er også glad for LO'et han vil tit se det i sit album.

Jeg er blevet rigtig glad for maling i år, og det var dette LO, der gjorde udslaget. Synes det giver et mere drenget look, og med to knægte, er det jo med at finde den slags teknikker.

Tror det her er årets bedste LO. Det er så enkelt, og fotoet siger bare alt. Jeg er så glad for den lille fugl. LO'et hænger i en ramme i vores gang nu.

Det her LO er altså også bare fantastisk. Ærlig journaling og et skønt, skønt foto. Selv synes jeg bare, at dette LO er lige i øjet :-)

Farverne på dette LO er så skønne, og så er jeg bare så glad for at have fået scrappet de her gavtyvbilleder af Phillip. Den lille brødrister er så sød og der er brugt masser af skøn bling.

Det her LO synes Rene er så grimt, at han ikke engang ville have det i Phillips mappe. Men jeg er så vild med det, at jeg gerne ville have haft det i en ramme i stuen.........Jeg er vild med den måde fotoet er fremhævet på og den enkle opsætning.

Vi ses i morgen, når I skal se mine 10 bedste kort fra året, der gik
Ragna Iversen

4 kommentarer:

Helle sagde ...

wow det er da vildt mange LO'er. jeg synes de 10 du har fundet her er rigtig gode.. nogle enkle, og andre mere fyldte... men hver især fede. Især kan jeg godt lide at du er med på 2 af dem... jeg hader at blive fotograferet og deraf er jeg jo sjældendt med på Layoutsene... lidt trist. Mit favorit lo er nok den med Bakken, den lavede du mens jeg og drengene var på besøg.. så derfor lidt speciel. Tak fordi jeg måtte kigge med... knus Helle

Marianne sagde ...

Wow, de er flotte og forskellige... Men er godt nok lidt imponeret af, at du har lavet 89 LOs I ÅR ;o) (drille-drille)... Kan faktisk også bedst li' det med Bakken - det er vanvittig skønt... Og ps. skal nok komme ned og scrappe bare lidt, når bøgerne kommer :) Knus

angely sagde ...

Det er da flot med 89 layouts :) Især taget i betragtning at du har haft et travlt år.
Og flotte flotte layouts, jeg må næsten sige at det LO med dig selv er SKØNT :) Selv tak for et godt kursus.

Thanni sagde ...

80 Lo's!!..jeg får nærmest sved på panden ;D
Flot Top10 du har valgt, især det med dig selv med den meget tekst kan jeg godt li' - og skønt for dig at du endelig fik nogen barndomsbilleder - de er guld værd :)