søndag den 3. januar 2010

Hej, siger TANTE Ragna

Før I får mine 10 favoritkort fra 2009 at se, skal I lige vide, at jeg i morges klokken 8 blev tante til en lille pige. Titlen er ny for mig, og jeg er rigtig stolt af den :-) Faren var ikke lige helt sikker på det der med vægten og længden. Hun er født en måned for tidligt, så han var langt fra klar til, at det var nu det var nu.

og så til mine favoritkort fra 2009. Jeg har produceret 64 kort i år. Igen kommer de tilfældigt i den rækkefølge, som jeg har fundet dem i.

Det første kort er af nyere dato. Men jeg kan godt lide farverne og den simple opsætning.

Da jeg producerede julekort fand jeg nogle af mine gamle glansbilleder frem, og det kom der ret gode resultater ud af, synes jeg. Selv o Rene mente at farverne ikke var rigtigt julede.

Det her kort er også af nyere dato. men jeg kan godt lide flere ting på det. Stemplet med happybirthday, at elementerne ligesom er placeret på midten, og at jeg har dækket nogle af blomsterne på det originale stempeltryk med rigtige blomster.Det her kort var et bestillingskort, og jeg blev ret vild med de flossede kanter, der kombinerede det pigede med hesten med noget mere voksent.

Dette julekort er liftet efter et af Sarahs kort, og det er bestemt en skitse jeg vil bruge igen.

Jeg elsker det her stempel. Det er et af de stempler, som jeg rent faktisk ønskede mig længe, før jeg tog mig sammen til at købe det. De grønne farver klæder det godt, synes jeg.

Det her kort smiler jeg altid af, når jeg ser fotoet. Det hed: "til en ven" Men der var en køber, der ville have titlen lavet om til: "til en dusk", og det klarede vi naturligvis hurtigt.

Det her kort fatter jeg simpelthen ikke er i min kortkasse endnu. Det er min absolut favorit af årets produktion. Men sådan er smag og behag jo så forskellig.

Sabina er god til at lave enkle kort, og det her er liftet fra hende. Jeg kan godt lide opsætningen, og kortet er med i min favoritsamling, for at minde mig selv om, at dem skal jeg have lavet nogle flere af. Blomster har jeg ligesom nok af :-)


De små kager har jeg fået i en swap, og de er bare så lækre. Kan godt lide denne midteropsætning på kortet.
I morgen vil jeg forsøge at sætte mig nogle mål for det nye scrapår.
Venlig hilsen
TANTE Ragna


7 kommentarer:

Helle sagde ...

Først tillykke med titlen... skønt med sådan ene lille ny.
søde kort du fik lavet i 2009... og du må hellere lave flere så du kan få dem solgt så du har en masse scrap penge til conventions...

Knus Helle

Marianne sagde ...

Tillykke med din nye titel- og hils Jesper og Linda mange gange og sig tillykke :)
Flotte kort - der er i hvert fald lagt noget af et arbejde i dem... Er ikke så god til kort (det ved du jo) - men de er rigtig flotte :)
Knuser...

Jette / ma11edina sagde ...

TILLYKKE med din nye titel :). Dejligt med et nyt familiemedlem.
Flotte kort alle sammen, synes jeg kan se, at du har lavet en del efterhånden, uden at vide, hvilke der er lavet først og sidst ;-)
Er vild med dit muffinkort, der er super sødt.
Godt nytår til dig og familien :)

Else sagde ...

Tillykke TANTE Ragna. Og held og lykke med lillepigen.

Måske jeg også skal huske at fotografere mine kort før de er ude af huset, det er jo sjovt at se dem igen senere.

Thanni sagde ...

Tillykke med den nye Tante-titel :)
...og så er det en flot kort Top10 du har valgt :)

Netti sagde ...

Tillykke med den nye titel. Sikke nogle flotte kort du har lavet i 2009 med mange skønne faver.

Anne sagde ...

Tillykke med titlen! :) OG tak for at dele dine top 10 x 2 lister - det er nogle rigtig flotte ting du har lavet i årets løb! Glæder mig til at følge bloggen i 2010!