torsdag den 21. januar 2010

Jeg glemte da helt webmosterhelene

Nu har I set, hvad både Marianne og AnneT kan inspirere mig til at lave. Men jeg glemte da helt www.webmosterhelene.blogspot.com LO'et herunder er liftet fra hende. Jeg er blevet ret vild med at fremkalde de små billeder, og kunne se i det nye nummer af scrapbooking mm., at jeg ikke er den eneste, det skulle vist ligefrem være trendy :-) Men størrelsen er lidt dyr, så de bliver skam brugt. Igen er der brugt en masse rester fra gamle TSC kits til de små cirkler.
I dag skal Rene og jeg på date, det er Rene, der skal overraske, og jeg glæder mig som et lille barn til at se, hvad han har fundet på :-)
Arbejdet klader

Fortsat god dag
Ragna Iversen

7 kommentarer:

LaChris sagde ...

Hvor er det flot! God idé med små billeder...jeg vil også være trendy :O)Du er virkelig produktiv...kunne det lige smitte af på mig! Ha en dejlig dag.

Anne sagde ...

ØJJ det er godt nok lækkert! Det er gemt i inspirationsbunken!! Håber I får en dejlig date, og glæder mig til at læse om den! :)

Anne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Marianne sagde ...

Håber I får en helt fantastisk god date... Og du har helt ret - Helene er vildt dygtig :) Måske jeg skulle lifte dette Lo - lækkert er det i hvert fald :) KNUS

Helle sagde ...

Rigtig fed og farverigt LO.Er vild med det revne i øverste højre hjørne. håber i havde en god date.

Anne Thormose sagde ...

Jeg bruger også rigtig mange små billeder. En god idé er, at beskære billederne til den korrekte størrelse - f.eks. 7x5, og så lægge 4 stk. over på et nyt layer/ark på 10x15 cm, så får du fremkaldt 4 billeder for ét alm. billedes pris. Ved selvfølgelig ikke præcis, hvilket billedebehandlingsprogram, du arbejder i, men de fleste programmer kan dette lille "tricks".
Skønt layout forresten. ;o)

webmosterhelene sagde ...

Men oh så fin! Jag är så glad att du berättat att du liftat min LO! Din tolkning är verkligen urläcker! TACK för äran!

/Helene