fredag den 25. juli 2008

Et par ekstra LO's

Som nogle af jer så sødt har skrevet, så var der kun 6 tilfældigheder på LO'et fra sidst. Havde egenligt skrevet 7. Men de kunne bare ikke være der, da jeg skrev ind, og så glemte jeg at rette titlen bagefter LOL Nå men tusind tak for hjælpen i hvert fald. Titlen er nu rettet :-)

I går aftes var der udfordringer på SIF. Jeg nåede desværre kun at deltage i den ene udfordring. Men med mit scraptempo, er det også fint, når ungerne først sover klokken 21.

Et af mine scrapmål for 2008 er jo, at få brugt nogle af alle mine gamle papirer osv. i stedet for altid at købe nyt. Det bagerste orange papir på dette LO og titelbogstaverne er nogle af de ting, som jeg købte af Marianne, da jeg første gang besøgte hende i kolonihaven sidste sommer. Det andet papir er rester fra min oktober månedspakke fra SPS og en rest af det gamle papir, som jeg brugte til mit minialbum. Jeg har desuden brugt en af de lækre filtfigurer fra fancy pants, som jeg fik i fødselsdagsgave af Marianne.

Rammen om fotoet tog rigtig lang tid at lave. Først skulle den stemples af flere omgange, farvelægges med akvaral og så skæres lidt til.... pu ha et arbejde. Men der er da kommet lidt fødselsdags agtigt ud af det.

Jeg elsker historien på dette LO. Benjamin fik sådan en telefon da han blev 1 år, og det var klart hans bedste gave. Han smilede over hele hovedet. Da hans lillebror blev 1 år, måtte gaven naturligvis gentages. Og Benjamins ansigt lyste igen op, og faktisk har han leget mere med telefonen end lillebror har hi hi

Dette er mit LO til stafetten på unikhobbys blog. Jeg har brugt materialer fra min oktober månedspakke fra SPS. Bånd købt hos www.li-om-hjoernet.dk, mine winter swils stempler og et journaling stempel. Søm brads og en lille pil.
Det var lidt sjovt med den titel. Som I efterhånden ved, så elsker jeg at strække mine materialer til det yderste. Det brune skumalfabet fra oktober pakken fra SPS var efterhånden brugt op. Men sidst jeg kiggede på det, kan jeg huske, at jeg tænkte.... "Der kan lige laves et LO med titlen Jakke". Havde rent glemt det igen. Men så skulle dette Lo lige laves og vupti, det passede jo perfekt :-) At jeg senere har lavet et LO (ses), hvor jeg også brugte de bogstaver, det er så en helt anden historie.
Jo jeg får brugt mine materialer gør jeg :-)
Nu er jeg vist også snart ved at have scrappet så meget, at jeg med bare nogenlunde værdighed i behold kan få kigget på mine scrapmål for 2008. Mon ikke det kommer en af de nærmeste dage :-)
Husk nu solcreme og masser af postevand
Ragna Nielsen

3 kommentarer:

marianne sagde ...

Åh, hvor er de bare flotte!! Din stil bliver bare federe og federe for hver gang du lægger noget ind ;o) Er især helt vild med det øverste LO - det er bare SÅ sødt!!

Netti sagde ...

Ej øv har der været udfordringer hos SIF??! Nå men jeg sad i en campingvogn så jeg slapede af.
Rigtig søde layouts du har lavet. Det er altid dejligt at få brugt noget af det gamle papir :o)

FruMaansen sagde ...

Flotte Lo's begge 2! Men er især vild med det øverste! Den der dino er ikke til at stå for!

Helt ok med stemplerne, ville bare sikre mig de ikke lå på posthuset og ventede! :-)