tirsdag den 15. juli 2008

Min lille kortudfordring kører endnu

Jeg har jo udfordret mig selv til at bruge alle mine figurstempler mindst 1 gang, så de ikke samler støv i kassen :-) Og indtil videre går det faktisk meget godt. Jeg har fået lavet tre kort mere, og dermed brugt yderligere tre af mine stempler + lidt forskelligt fra stempelswaps (ja den stak vokser og vokser jo også :-)). Desuden er udfordringen grebet om sig på den måde, at jeg vist også ender med at have brugt alle mine tekststempler mindst 1 gang.

Papiret er igen rester fra Marolle. Desuden har jeg brugt to stempeltryk af en stol (stempelswap), 1 stempeltryk af Ejwinds hund (stempelswap) og så min egen sidende Tilda. Tekststemplet er også mit eget. Desuden har jeg brugt primatape til borden foroven og i højre side. I går så jeg en udfordring på SPS blog, hvor man skulle give sit mønsterpapir lidt ekstra pynt, og det har jeg prøvet her, ved at stemple hvide blomster på det grå baggrundspapir. Det er en sjov teknik, og jeg tror, at jeg skal deltage i SPS udfordring. Alle stempeltryk er farvelagt med akvaralblyanter.
Det her kort er jeg blevet så gald for, at jeg faktisk har overvejet at lave et magen til, i tilfælde af at dette bliver solgt :-) Jeg har igen brugt rester fra Marolle. Blomster købt hos Unikhobby, brads fra li-om-hjoernet. Doodlingerne er lavet med templates (jeg kan bare ikke tegne hi hi). Desuden har jeg brugt mit gravidtilda stempel og mit tillykke stempel.

På dette kort har jeg brugt Tilda med ballon + 2 blomster, som er gaver fra DP, når jeg har handlet der. Papiret er igen rester fra Marolle. Stemplet er igen farvelagt med akvaralblyanter.
Lige for tiden er jeg vild med tilbehør til Magnolia. Altså bænke, huse, træer, stakit osv. Jeg synes det er så sjovt at putte mere end 1 stempel på et kort. Men stolene må jeg indrømme at jeg er blevet lidt skuffet over. Når man sætter en person på dem, så kan man jo stort set ikke se stolen........ Jeg synes jeg fik effekten bedre frem ved at sætte hunden på den ene stol. Men hvordan bruger I andre stolen?
Fortsat god dag
Ragna Nielsen.

7 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Det er da en super fin måde du har brugt stolen på, jeg kan ikke komme på noget bedre forslag! Flotte kort du har lavet!

abc sagde ...

Altså Ragna, det er da bare nogle super søde kort, du har fået lavet. Især opsætningen på kort nr 2 synes jeg er rigtig god(men du synes du jo også). Den tror jeg lige jeg bliver nødt til at lifte. Dejligt at du er så aktiv på den kreative front selvom du har ferie...

Heidi sagde ...

super skønne kort - og ja kender det alt for godt med det bare ligger og samler støv :O))

Raziel sagde ...

Jeg synes dine kort er blevet super flotte. Kan godt se problemet med den stol... Men en fin løsning at sætte hunden på den :)

Sarah sagde ...

Flotte kort du har lavet!
Det er en super god udfordring du har givet dig selv - jeg tror jeg må efterligne den! Har nu lavet kort med de allerfleste af mine stempler - men der er da nogle der mangler! (Men jeg tror også snart jeg har 200! stempler)

Stolen har jeg aldrig brugt! Så...?

Jette/Thanni sagde ...

Det går jo godt med at udfordre dig selv - og nogen dejlige kort du har fået lavet :)

FruMaansen sagde ...

Hold da op! Sikke en udfordring!

Fine kort du får fremstillet, ind imellem er det godt at give sig selv en udfordring :-)