tirsdag den 22. juli 2008

Lige et par LO's

Først og fremmest tusind tak for alle de kommentarer, der er kommet på mit minialbum. Det ser ud til, at gemmekassen får det i et stykke tid, og så må vi se, hvad jeg synes om det, når det engang bliver fundet frem igen. Pynt er måske en god ide. Men jeg orker ikke lige nu. Den sidste side var svær at fotografere pga. den blå baggrund. Men jeg sender gerne teksten til interesserede.

Her kommer så lidt LO's, som jeg har lavet de sidste par dage. De bærer alle præg af, at jeg har lånt en lille cirkel punch af Marianne (www.thescrapcat.blogspot.com). Den er simpelthen total sjov at lege med hi hi

Efter at have liftet et par Marianne LO's, havde jeg lyst til at lave noget, som var mere min egen stil, og det kom der dette LO udaf. LO'et er til min BOM, og fotoet har Benjamin taget. Han elsker simpelthen at gå rundt og knipse løs, og der kommer faktisk en del ok billeder ud af det.

Jeg har brugt papirer fra Majadesign, skumtal fra CC og blomster fra Prima. Desuden har jeg brugt et skumalfabet købt hos www.scrapisfun.dk


I forgårs snusede jeg lidt rundt på Mariannes blog, og jeg fandt et par gamle LO's, som jeg ville lifte. Jeg må tilstå, at jeg måske også er ved at blive vild med maling, selv om jeg ikke rigtigt ejer det der tilfældighedsgen, når det gælder om at putte den på :-) Som I kan se, så er cirkelpunchen blevet flittigt brugt her.

Bortset fra borden yderst til højre, så er cirklerne lavet af rester fra min september pakke fra SPS. Jeg har desuden brugt nogle brune blomster købt hos www.li-om-hjoernet.dk, et alfabeth fra Netto og et af mine journaling stempler + brun maling fra MM.


Dette LO er endnu et Marianne lift. Fotoet er temmeligt gammelt. Men jeg gik på jagt efter et foto, som passede til de sidste rester fra SPS pakken.
Papiret er igen rester fra min septemberpakke fra SPS. Jeg har desuden brugt bånd fra novemberpakken fra SPS, clips, journalingstempel og skumbogstaver fra SPS pakken. Og så fik jeg langt om længe taget hul på den kæmpe pakke med skønne filtfigurer, som jeg fik at Marianne til min fødselsdag. En ufo, passer da lige til sådan et borddæknings LO :-)


Det sidste LO begyndte jeg på, da jeg var på ferie hos Jane. Men det manglede lige lidt pynt, og jeg synes ikke lige, at der var noget passende i min kuffert. I dag fik jeg så gjort det færdigt. Lidt blomster fra min goodiebag i Ejsing og hjælp fra en cirkelpunch, gjorde arbejdet hi hi
Jeg har brugt papir købt hos www.li-om-hjoernet.dk, et stempel (lånt af Jane - tusind tak), blomster fra Prima + og min goodiebag fra Ejsing, scrappers net og chipboardbogstaver fra Netto. Desuden har jeg brugt en masse forskellige brads.
Det var vist alt for nu :-) Når vinderen fra stafetten hos unikhobby er blevet kåret, får I også mit LO derfra at se, hvis I da ikke allerede har set det.
Tak for inspirationen Marianne :-)
Ha en rigtig god dag allesammen
Knus Ragna

7 kommentarer:

Pia sagde ...

super flotte loer, den blå og brune farve er bare så flot sammen

Jette/Thanni sagde ...

Hold da op en masse Lo'er!! ;)..jeg synes det øverste har en fed overskrift med det "total ligegyldige"..og så kan jeg godt li' farver og opsætningen på dit "kreta-Lo"...flot med malingen og syns da det ser ret tilfældigt ud, så dit "tilfældighedsgen" ser da ud til at virke ;D

marianne sagde ...

Hvor er de bare flotte - især det øverste billede af dig er vildt godt!! Og her må jeg så (med røde ører) gå til bekendelse om, at jeg simpelthen ikke aner, hvilke LOs du har liftet.... Synes at de begge er så meget dig, at jeg slet ikke kan se noget mig i dem ;o) Men er da glad for, at jeg inspirerede dig.... Mange knus ;o)

Helle sagde ...

Hvor er de bare skønne Alle dine LO'er... Det første med dig... ham Benjamin skal da vist snart have sit eget kamera... dejlige farver.. og Kreta LO'et har de lækrste farver... Du er bare ikke nogen nybegynder mere... wow Ragna

Mange knus Helle

FruMaansen sagde ...

Lækre Lo's allesammen!

Tror mit "dagens projekt" må være at lifte din "7 ligegyldige" - den er altså skæg!

Bitten sagde ...

Rigtig gode layouts allesammen, jeg er dog lidt i tvivl om mine øjne spiller mig et puds? Jeg kan ikke se den syvende ligegyldige?

Betina Olesen sagde ...

Hold da op du har haft travlt.... hvor din BOM bare god, ja det er noget rigtig lækkert papir....kunne forkøbe mig i det...LOL...
Men må da give Bitten ret... var lige ind og genlæse, hvor er den syvende ligyldighed????

Hygge fra Betina