fredag den 11. juli 2008

Har besøgt Unikhobby og Jane :-)

Jeg har været på en todagstur i Horsens og besøge Lullemor/Jane. Det var en fantastisk tur, og jeg glæder mig allerede til LouiseHelene og Jane kommer på besøg her, måske allerede i efterårsferien. Janes bedre halvdel, Carsten, var også utrolig sød, tænk sig han havde redt seng til mig og det hele, da Jane og jeg kom sent hjem fra biffen onsdag aften. Så jeg anbefaler varmt "Hotel Lullemor", der er varme bade uden børn, tonsvis af sidden på skødet og krammen og sørme om ikke man også kan få undervisning i, hvordan man får en skildpadde til at sidde HELT stille :-)

Inden jeg tog afsted oprettede Rene en tråd på scrapcatforum, så pigerne kunne få lov at bestemme, hvor mange penge jeg skulle have med. Afstemningen endte på 1500. Men Rene sagde, at jeg godt måtte bruge 2000. Jeg endte dog "kun" med at bruge 800. Synes det andet var lidt vildt bare for et enkelt lille butiksbesøg:-)

Jeg synes selv, at jeg fik mange gode ting. Jeg har købt AnneT's gamle tang, og jeg købte derfor nogle dies til den. Åh jeg håber de passer, for det der dies halløj er altså lidt af en jungle at bevæge sig ind i. Men det synes jeg jo også engang med hensyn til stempler osv. Jeg gik meget efter nogle dies, som var brugbare igen og igen på mine kort. Jeg købte også akvaralpapir (troede jeg ville få tid til at låne Janes stempler), og 2 Magnolia stempler. Jeg har længe ønsket mig nogle stemler, som jeg kunne pynte mine kort med, som ikke er mennesker, og det blev altså skildtet og bænken. Desuden købte jeg noget "floss" som egenligt mere er bomuldstråd. Jeg har købt noget af det i USA tidligere, og synes bare det er skønt, at det nu også fås i DK. Jeg købte også 2 sværter, lidt papir og noget karton. Bemærk venligst det der notespapir nederst i foreste række, mums det glæder jeg mig til at bruge. Overvejede at købe mere end 2 ark :-) Desuden blev det til 2 pakker blomster. Jeg er meget positivt overrasket over pakken med de orrange blomster, der er godt nok mange i sådan en pakke til den billige pris. Billedet snyder lidt, da ikke alle blomsterne er i.

Unik hobby er en rigtig lille hyggelig butik, hvor man rigtigt kan gå på opdagelse imellem de tætpakkede hylder. Helt klart et besøg værd.


Vi fik også scrappet lidt. Jeg havde sat et mål med 3 LO's, og jeg nåede 2,5, så det er jeg ok tilfreds med. Vi var jo også i biffen og se sex in the city (super film).

Jeg er blevet ret glad for dette LO (Ja Mia, man kan godt scrappe pænt med orange hi hi). Billederne er mine to drenge. Storebro er ved at lære sin lillebror at køre på traktor. Materialerne til LO'et er købt hos www.li-om-hjoernet.dk Desuden har jeg brugt et par knapper og nogle skumbogstaver, som jeg har fået af Jane, da mine egne var herhjemme :-) Tusind tak for dem Jane. Skitsen er igen fra utmaningsstellet.

Det LO, som jeg ikke er helt færdigt med er til BOM (på scrapcat). Det magler lige lidt pynt, så mon ikke det bliver færdigt til i morgen? Det andet LO er til Unikhobbys stafet, og jeg har sendt det til Benedikte, så det varer nok ikke så længe, før I kan se det på hendes blog.

Tusind tak for besøget, og rigtig god ferie til de af jer, som får ferie i dag.

4 kommentarer:

Pia sagde ...

lækkert lo i dejlige sommerlige farver

jane sagde ...

hvor har det bare været dejligt at have dig på besøg søde Ragna.. og det er nogle rigtig fine ting du har fået købt og lavet.. Ss..
Du er meget velkommen en anden gang, det var bare SÅ hyggeligt..
knuuuuuus fra hotelejeren..

Cowgirl sagde ...

HI HI og vi andre har fulgt besøget tæt og været spændt på hvad du købte - lækre sager...

marianne sagde ...

Nåh, nogle søde billeder og et flot LO ;o) En skam, at jeg først ser det nu - kunne ellers godt have tænkt mig at se det IRL.... Måske du kunne tage det med, når du kigger op engang?? Knus