lørdag den 19. juli 2008

Jubii tangen er kommet hjem

For noget tid siden satte AnneT (www.thormosescrap.blogspot.com) sin tang til salg, og den har jeg købt :-) Nu er den også kommet hjem, og jeg glæder mig til at lege med den. Må dog indrømme, at den er noget mere sej at trykke ned, end jeg havde regnet med. Faktisk er den tang allerede lidt af et problembarn, for jeg har ærligt talt ikke meget forstand på den. Som flere af jer ved, så har jeg f.eks. købt et alfabet på ebay til den, som slet ikke kan bruges i denne her type tang :-) Og da jeg skulle teste den i går aftes, så puttede jeg de der hvide plader på bagsiden af den die, som jeg ville prøve. Først en time senere fandt jeg en demonstrationsvideo på nettet, som viste, at de skulle på forsiden hi hi hi. Jo vi skal nok blive gode venner med tiden tangen og jeg. Det er jo altid godt at spille lidt kostbar...

Jeg købte også lige et par småting hos www.paperfarm.dk Jeg glæder mig f.eks. til at prøve refill til min stazon sværte.


Jeg har sendt nogle stempeltryk til Helle (www.tobiaskristain.blogspot.com), og her er, hvad posten kom retur med. En masse stempeltryk, og en række forskellige ting, som hun har standset ud med sin tang. Nu er der da i hvert fald til et par kort :-)

Tusind tak for besøget

Ragna Nielsen

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Uh Ragna... du må lige huske at spørge os andre der har en tang... kan godt se den er lidt mindre i håndtaget end min..
Håber du kan bruge trykkene og udstansningerne... Glæder mig til at se hvad du kan finde på.

Knus Helle

MH72 sagde ...

Tillykke med dit nyt værktøj! Jeg har ikke meget forstand på de forskellige maskiner, men jeg scrapper sammen med nogle der har :-) Og én af de ting jeg har hørt om tangen er at det er bedst at stå op når den bruges... så er den ikke så sej.
God fornøjelse!

Majer sagde ...

hihi hvor er det sjovt at læse om dine nygjorte erfaringer med tangen ;-) Hvor var det godt at du fandt den video :-)