tirsdag den 8. juli 2008

Scrap i Skive juli måned

Her er så mine LO's fra scrap i Skive her i juli måned. Beskedne folk, som er tilhængere af Janteloven, skal nok ikke læse videre, for det første LO, er efter min personlige mening, det bedste LO, jeg har lavet til dato :-) Jeg har brugt papirer fra Rusty Prickles og også en gammel piratserier fra Sandy Lion. Mums jeg elsker den der piratserie fra RP. Jeg købte hele 4 stykker af hvert ark i Ejsing. Jeg har desuden brugt nogle stjerner fra QueenofQ og et alfabet købt hos www.scrapisfun.dk Bemærk også de små rubon skelethoveder, der er bare så skønne, og købt hos www.scrapbookfun.dk Der er vildt mange lækre rubons i den pakke, og den koster kun 99-

Det næste LO er en udfordring fra min søster Mille. Hun synes jeg scrapper alt for få fotos på mine LO's, så værsgo Mille hele 16 fotos på 1 LO. Skitsen er fra utmaningsverkstellet. Også tusind tak til Hotcat, som lånte mig en firkantpunch. Sådan en må jeg altså bare snart have købt, den er genial. Af andre ting har jeg brugt min hjørnerunderpunch og nogle grønne bogstaver samt en lysbrun zigwriter.


Dette sidste LO, er jeg bare overhovedet ikke tilfreds med æv, æv. Jeg synes ellers det var sådan en god ide at bruge alle de ballonbrads fra www.paperfarm.dk til at skabe sådan en mosaik, som man rigtigt kunne komme i fødselsdagshumør af. Men det så alligevel så tomt ud... måske fordi baggrundsfarven er for lys. Jeg prøvede at sy lidt for at rette op på det. Men det blev det vist bare værre af. Så please hjæææææææææælp, hvad er der galt? Skal jeg have en anden baggrundskarton... sort f.eks..........
I morgen drager jeg til Horsens for at besøge Lullemor/Jane. Ih hvor jeg glæder mig. Mine scrapsager er pakket. Men jeg mangler lige at pakke lidt tøj osv. Jeg satser på at kunne nå 3 LO's hos Jane. Men lad os nu se hi hi. Vi skal også lige et smut forbi www.unikhobby.dk, og Rene har lovet mig lidt kontanter til turen. Tak til pigerne på TSC for at hjælpe ham med at beslutte beløbet. I morgen bliver det spændende at se, præcis hvor mange penge jeg får med :-)
Fortsat god uge
Ragna Nielsen

12 kommentarer:

Pia sagde ...

super flot pirat lo, lækre farver og opsætning, flot at få plads til så mange billeder på det andet lo

FrkScrap sagde ...

Dét er da en rigtig sød pirat du har dig, og LO'et dét er super super flot.

LO'et med de mange firkanter, er da en smart måde til at få mange billeder på et LO - (aha nu gik det lige op for mig hvad en firkantet punch kan bruges til:P)
- Tak for dén inspiration! :) hehe

Dét sidste LO - har jeg desværre ikke lige noget bud på, men der er godt nok mange balloner.. ;D
Håber du finder en løsning på det.

:)

Anne Bente sagde ...

åhhhh det er jo bare total lækker :)

Rumlebumle sagde ...

Super Flotte LO'er du har fået lavet..
Husk nu at lav et indlæg om HVOR mange penge du fik med, OG vigtigst af alt, vis os hvad du fik købt.. :D

Betina Olesen sagde ...

Synes også det øverste er rigtig flot, så op et vist sted med janteloven.... troede slet ikke den eksisterede mere???
Ja, velbekom for brug af punchen, kunne undvære den.... så kan godt forstå at den bliver et musthave... ;-)
Det nederste ved jeg hellere ikke lige på stående fod, hvad du skal gøre ved.... tror jeg ville starte helt forfra???

Hygge fra Betina

MULTISCRAP sagde ...

Flotte LO'er - er helt vild med mosaikken og ideén med at få plads til hele 16 fotos på et LO.

Ang. fødselsdags LO'et så ville jeg skifte baggrundskartonet ud med et rigtig friskt og glad stykke mønsterpapir - et med samme farver som ballonerne - det kan billedet sagtens klare, da du jo har sat det op på ensfarvet.

Iben

Anne sagde ...

Synes også det LO med firkanterne er rigtig genialt - og en god måde at få en masse tekst med også. Mht. det nederste LO så tror jeg Iben har fat i noget... Måske bliver det ikke så tomt, hvis du bruger et stykke mønsterpapir?

Mia sagde ...

Jeg kan godt forstå du er stolt det er også super flot... Jeg har lidt pirat papir i små stykker du gerne må få hvis du stadig er interresseret!!!

Christina / LaChris sagde ...

Kan godt forstå at du er lidt selvfed mht Pirat LOet :O) Det er altså også bare SÅ flot ! Og man MÅ GODT give udtryk for selvtilfredshed, ja man må !
Også utrolig flot gået med de 16 fotos på 1 stk. papir...det må liftes. Og fødselsdags LOet...hmmm...jeg ville også skifte baggrunden ud med et mønsterpapir...måske noget megte småprikket ? Spændende at se, hvad du gør ved det. Og til sidst: rigtig god fornøjelse hos Jane. Håber at I får snakket og scrappet og og og....

Raziel sagde ...

Sikke flotte LO's. Kan godt forstå du er godt tilfreds med den med piraten :) Genialt med sådan en firkant punch. Sådan en må jeg vist også ha fat på engang.

Netti sagde ...

Superflotte layouts du har lavet - nu må den blog altså snart have et andet navn!! :o)
Det sidste layout kunne du pifte op med nogle doodling-stempler i hjørnerne og lidt bling :o)

Majer sagde ...

Dit pirat LO er rigtug lækkert. Det er nogle fede materialer, du har brugt :-)