lørdag den 5. juli 2008

Scrap i Skive juni måned

I dag har jeg været til scrap i Skive, og det har som altid været super hyggeligt. Jeg har lavet 2.5 LO's i dag. Men jeg har desværre ikke fået dem fotograferet endnu. Derfor får I i stedet lov at se, hvad jeg lavede til scrap i Skive i juni måned :-)

Jeg har vist et par af disse billeder frem på bloggen tidligere. Men nu er de også blevet scrappet. Papiret er fra en månedspakke fra SPS samt http://www.li-om-hjoernet.dk/, bogstaverne er fra henholdsvis Netto og Panduro hobby. De små reinsten har jeg fået at http://www.rumlebumle.blogspot.com/ og journaling stemplet har jeg lånt at Marianne (http://www.thescrapcat.blogspot.com/). De små robotter er købt hos http://www.li-om-hjoernet.dk/, og jeg er bare helt vild med det rubonark, som de stammer fra. Jeg har desuden brugt sværte.


Da der blev afholdt cypercrop i november (host, host) gav Marianne mig en udfordring. Jeg skulle bruge to stykker papir, som hun gav mig samt en lille chipboard elefant. Jeg gik i gang med udfordringen. Men jeg er jo som bekendt en MEGET LANGSOM scrapper, så færdig blev jeg aldrig. Men i Skive fik jeg LO'et lavet færdigt. De stickers jeg har brugt stammer fra en vandre pakke som har været sendt rundt på TSC forum. Jeg har desuden brugt chipboard bogstaver fra en månedspakke fra SPS og fra Netto. Journaling stemplet har jeg lånt af Marianne. Og så har jeg brugt en pæn stak brads... åh jeg eeeeeeelsker brads :-)


Og så måtte jeg bare eje hele denne papirserie fra Majadesign, og jeg er bare vild med den. Jeg kan allerede mærke, at jeg er lidt øm over for det papir, og skal tage mig sammen for at få det brugt. Billederne er fra Babooncity (hoppeloppeland) i Herning. Åh der elsker ungerne at være. Jeg har desuden brugt stickers fra Pandurohobby og en rød pen. Journalig kortet er også fra Majadesign.
I skal naturligvis nok få at se, hvad jeg fik lavet i Skive i dag. Men I må lige vente en dag eller to :-)
Tusind tak for en skøn dag til alle dem, som var i Skive
Og fortsat god weekend til jer allle
Tak for besøget
Ragna Nielsen

4 kommentarer:

Mia sagde ...

Wauw du skal have hende Mrianne til at udfordre dig noget mere .... det kan godt ske det har taget laaaaang tid men det der "Højt til tops" LO er altså bare MEGA flot! Godt gået Ragna

Majer sagde ...

Uha... elsker også brads!! :-)

angely sagde ...

Så venter vi med spænding på mere.

Super flotte LOs og hvor er det fedt at du har så meget journaling på :) Hus, bil og stil - fed titel :)

Netti sagde ...

Sikke søde layouts du fik lavet i juni.
Også tak for en dejlig dag fra mig selv om jeg havde hovedpine.