mandag den 3. september 2007

Bogstav swap

Der er så utroligt mange ting at lære, når man begynder at scrappe. Der venter hele tiden nye udfordringer omkring det næste gadehjørne, og det er netop en af grundende til, at det er så sjovt at scrappe. Jeg synes, at jeg har lært en del af at kigge rundt i forskellige gallerier. Men nu har jeg altså taget det næste skridt. Jeg har meldt mig til en bogstav swap på GQ. Jeg har aldrig prøvet at lave sådan nogle bogstaver før, men håber, at jeg lærer en del af at få de andres bidrag i hånden - og så er jeg altså også bare helt vild med overraskelser og gaver. Bogstaverne skal være indsendt senest den 15/9, så det er da heller ikke for tidligt at komme i gang i dag. Lige nu har jeg ingen ide om, hvordan jeg griber sagen an, lige bortset fra, at der i hvert fald skal blomster på mine bidrag. Jeg hentede nemlig en pæn lille stak ude hos Marianne (the scrapcat.blogspot.com) i går.

Hvis du har gode ideer til, hvordan man fabrikerer sådanne bogstaver, så skriv endeligt en kommentar.

Ragna

2 kommentarer:

sara sagde ...

Hej Ragna.
Du kan bruge chipboard, men hvis du ikke har sådan nogen kan du også bruge meget kraftig pap eller karton...
Jeg har ikke selv investeret i chipboard, men har lavet mine egne af kraftig pap som tilfældigvis var i et kit jeg havde købt...
På GQ i mit galleri kan du se 2 tuborgklammer på loét: højt på en gren... De er hjemmelavet og af kraftig pap...
Håber du fik lidt ideer ud af det her...
Jeg har forresten selv fået en blog nu...
www.famhjortshoj.blogspot.com
Knus Sara

Marianne sagde ...

Hejsa. Tak for i går - det var hyggeligt ;o)
Jeg ville nok vælge at søge på nettet efter en font, der er let at skære ud. Print den ud, clips den på karton og skær - ganske som når man skærer papirklip. Når du skal dekorere den, ville jeg vælge noget mønsterpapir og så lime det på - og igen skære ud. Lidt bånd clipset på og blomster kunne også være vildt sødt.

Knus M