tirsdag den 4. december 2007

Her bor nisserne

Egentligt skulle I jo se endnu et stykke julepynt. Men det må vente til i morgen, for en af hverdagens små solstråle historier træder i stedet. Normalt er vi så gammeldags her i huset, at vi ikke ser tv. Der kan gå dage imellem det er tændt, og Benjamin må max se 1 times fjernsyn i ugen. og det meste af tiden glemmer han, til moderens store tilfredshed, at spørge. Men her i december er der dømt julekalender hver dag som en del af hyggen. Vi ser genudsendelsen af Pyrus, da den rigtige udsendelse sendes for sent til, når Benjamin skal i børnehave tirsdag-torsdag. Og i dag (det vil sige i går), viste Bertramsen den kasse, hvor nisserne bor til kriminalkomisæren. Bagefter kundgjorde Benjamin, at han troede, vores nisser boede i højtaleren:-) Må lige finde ud af, hvad jeg nu gør i aften. Vi har nemlig lavet risengrød til nissen, fordi han har været så sød at komme med gaver til drengene i hele 4 dage. Normalt kommer den op på loftet, og af og til har Benjamin så kunne se lidt af nissens skæg, som er kommet i klemme i loftlemmen, når han vågner (vat). Men nu kan jeg jo ikke så godt sætte grøden derop, hvis nisserne bor i højtaleren på gulvet. Hmmm må i tænkebox, for hunden skulle jo nødigt æde grøden før Benjamin sover:-) Ideer modtages med kyshånd.
Tupperwareparty'et er i øvrigt blevet aflyst pga. sygdom hos hende, der viser det frem. Men det vender stærkt tilbage 15 januar.

Dagens advarsel: Som så mange andre piger, har jeg altid haft forfatterdrømmen i maven. Og håber stadigvæk det bliver til noget en dag, om ikke andet så en undervisninsbog af en eller anden slags. I løbet af ugen, vil jeg smide et link til en julehistorie jeg har skrevet:-)

5 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Du har da godt nok lige et problem med de nissers opholdssted *G*
Glæder mig til at læse din julehistorie :)

Jette/Thanni sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anne sagde ...

Haha... kan desværre ikke hjælpe dig ud af din nisseknibe ;-) Glæder mig til at læse din julehistorie :-)

angely sagde ...

Jamen sikke da en nissepine, ved ikke hvad i skal gøre... men mon ikke i finder på noget :) Man er vel kreativ.

Tupperware.... jeg troede faktisk ikke rigtigt var i omløb mere :) Men der kan man bare se...

Jeg ser frem til en julehistorie.

KH Heidi (endnu en pige med forfatterdrømme i maven)

Jette / ma11edina sagde ...

Det er altså hyggeligt at læse om dine daglige indlæg her på bloggen...venter spændt på at høre om nisserne, højttalerne og grøden!!