mandag den 10. december 2007

Min skønne præmie

For et stykke tid siden lavede jeg et LO til en konkurrence i anledningen af www.li-om-hjoernet.dk 's 1års fødselsdag. LO'et kan ses her: http://nybegynderscrap.blogspot.com/2007/11/vundet-lodtrkning.html Jeg var så heldig at vinde konkurrencen, og her er min præmie:

g havde sagt til Sabina. at jeg bare kunne få min præmie, når vi mødtes til scrapdag i Skive (i lørdags). Og prøv lige at se, hvilken skøøøøøøøøøn præmie. Jeg anslår, at der mindst er scrapvarer til en værdi af 250Kr. Jeg har længe haft kig på alfabetet fra MM, og ved, at det alene koster omkring 120kroner. Det er faktisk får godt til at være sandt med den skønne præmie. Især fordi LO'et i sig selv er en gave:-) Det er udelukkende lavet med rester fra mit augustkit fra http://www.sweetpeascraps.com/, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med det.

I skal da også lige se, hvad jeg købte til mig selv fra Sabinas butik, altså udover de julegaver, som jeg bliver så overrasket over at pakke ud juleaften:-) Her er de småting, som jeg købte:


Sabina har sådan nogle skønne kasser med billige papirer i - 10 stk for 30 kroner. Sådan 10stk måtte jeg lige have- Til den pris, så gør det jo ikke så meget, at man ikke lige ejer det rette billede lige nu. Desuden har jeg købt 2 sæt Thickers - hvid og limegrøn. Dem kan man jo aldrig få for mange af:-) Jeg elsker jo også falske syninger, så købte lige et sæt i sølv og et sæt i hvid. Sidst men ikke mindst har jeg købt 3 penne i farverne sort, brun og hvid. Nu er min samling af syrefri penne oppe på 5 stk:-)
Jeg købte desuden også en ramme med sort kant i str. 12.5x30,5 i tiger til en flad tyver. Nu får vi se, om jeg når at lave en julegave i den. Ellers må den gemmes til en fødselsdagsgave.
Tak for besøget
Julehumør fra dig til mig
Ragna

10 kommentarer:

marianne sagde ...

Skønt........ Glæder mig SÅ meget til at se det i brug ;o) Og endnu en gang 1000 tak for de knapper i julekalenderen i dag. De er da ikke til at stå for....

Jette/Thanni sagde ...

Det var da en skøøn præmie du har fået :)...man burde da vist kigge nærmere på de kasser hos sabina hvis vejen falder forbi skive tror jeg :)

Christina / LaChris sagde ...

WAU en skønner præmie !!! Ja, man får da helt lyst til at tage en tur forbi Skive :O)

angely sagde ...

Heldige heldige dig - og det er altså bare et skønt LO :)

KH Heidi

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke med din flotte gevinst! Super lækre ting, som du helt sikkert vil nyde at bruge. Jep, Sabina har mange lækre ting i shoppen...man kan blive ved med at kigge og liiiige finde en ting mere LOL

Kirsten sagde ...

Det var sørme en lækker præmie, - kan godt forstå at du er glad for den.
Det er også nogen lækre sager du selv har købt. Glæder mig til at se hvad du får lavet ud alle alle lækkerierne :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Tillykke med den fine gevinst, det var nogle lækre sager!

Anne Thormose sagde ...

Sikke en lækker gevinst - og nogle super flotte sager, du selv har købt. Så skal der rigtig gang i scrapperiet i juleferie?! ;o)

Anonym sagde ...

flot flot præmie! og lækre ting du har købt :)

Betina Olesen sagde ...

Jep, absolut en skøn gevinst, tillykke med den.
Ja, Sabina har bare den mest hyggelige biks, med nogle lækre ting. Så nu må der da komme en stime af LO's, med alt det guf ;-)

Hygge fra Betina