lørdag den 8. december 2007

Julegaver


I dag har været en lang, men super hyggelig dag. Vækkeuret ringede klokken 5, og klokken 6 begav jeg mig på vej mod togstationen. Jeg har jo været til scrapdag i Skive. Det er første gang, jeg har været væk fra Phillip i så mange timer, men mine drenge har bare hygget sig super godt. De kom først og hentede mig klokken halv 5. Det var skønt sådan at have en dag for sig selv. Dog sendte jeg min bedstefar (mors stedfar) en venlig tanke et par gange, han satte nemlig en stor ære i at lære mig at malke en ko med hånden, da jeg var yngre. Sådan noget skulle rigtige bønderpiger nemlig kunne.

Jeg har jo købestop for tiden, fordi jeg slog en handel af med Rene, da jeg på et tidspunkt handlede varer ind i USA. Men i dag var der undtagelsestilstande:-) Enkelte i familien havde besluttet sig til at give mig scrapting i julegave, men synes ligesom det var lettere, at jeg selv købte tingene. Så shoppede lige lidt gaver til mig selv:-) Oveni gav Rene mig en lille sum penge til scrapsager, hvilket jeg blev ret rørt over, da jeg egentligt synes, vores aftale er helt fair. Desuden fik jeg jo en gave fra Sabina, fordi jeg vandt 1 års konkurrencen hos http://www.li-om-hjoernet.dk/ De fleste af mine penge blev brugt i Sabinas butik, men "Tiger" fik også en lille sum, og sandeligt om der ikke også blev lidt til rest, som er puttet i min sparegris til convention.

Mine julegaver får I altså ikke at se, jeg elsker nemlig gaver, og vil pakke dem ind og placere dem under træet, og så totalt overrasket ud juleaften:-) Jeg har jo fået drengenes og Renes gave (min xyron personal cutter), og lidt skal der altså være under træet juleaften. De andre varer, får I at se i morgen, hvor jeg også vil fortælle lidt om den dejlige dag i Skive. Hvis I er heldige, så får I også lidt af det, som jeg har produceret at se :-) Men nu vil jeg hellige mig min familie, jeg har trods alt været væk hele dagen:-)

Juleknus fra Ragna

P.s. Tusind tak, endnu engang til Betina, som hentede mig på stationen og havde mig med på slæb hele dagen:-) Helt umulig må jeg jo ikke have været, for hun har såmænd tilbudt at gøre det igen en anden gang:-)

3 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Ser jo ud til at du har en hyglig dag...på trods af købestop :D..men godt du kunne købe lidt julegaver til dig selv - glæder mig til at se hvad du får...altså juleaften ;)

Christina / LaChris sagde ...

hi hi..jeg fornemmer, at du bare er SUPER GOD til at købe julegaver :O)

Betina Olesen sagde ...

Hejsa

Tak for sidst, det var hyggeligt...

det var da så lidt, ingen besvær i det, så ja det gør jeg gerne igen en anden gang. Vi fik da også tiden til at gå med lidt ekstra shoppeing ;-)

Søde og dejlige unger du har....

Hygge fra Betina