torsdag den 20. december 2007

Jeg tør godt vise en del af en julegave:-)

Da min mor hverken bruger internet, aner hvad en blog er, eller at jeg har en :-) så tør jeg godt at vise den æske, som hendes julegave skal i: Det er første gang, at jeg prøver at scrappe på andet end en scrapside i 30x30, og det var faktisk ret hyggeligt. Nu får vi se, om mormor også synes om den.
Når hendes pakke får sådan en fin æske, så skyldes det, at min mor altid kun plejer at ønske sig 1 ting, og hun bliver ret irriteret, hvis hun ikke får det. I år har hun imidlertid ønsket sig hele 3 ting. Men i forskellige størrelser, så hun ville trods de "mange" ønsker stadigvæk vide, hvad vi havde købt, i det øjeblik hun får pakken i hånden. Jeg har skam købt en af de ting, som hun ønsker sig. Men med denne lille kasse (som naturligvis får gavepapir omkring) uden om den rigtige gave, så snyder vi hende lidt endnu:-)
"Onde tunger:-)" siger, at jeg er utrolig nærrig med mine scrapmaterialer, og den opmærksomme bloglæser vil da også se, at jeg igen igen har brugt papirrester. I løbet af den sidste måned har jeg vist ikke mindre end 2 LO's på min blog, hvor jeg har brugt papiret, som også er brugt til æsken:-) Men der er altså også brugt nye ting :-)
Materialer: Restepapir købt i Panduro ved et resteudsalg (3kr arket). Grønt bånd (fik jeg af Marianne i scrapjulekalenderen), blå blomst (fik jeg af Thanni i scrapjulekalenderen) Sort mini brad (købt hos www.li-om-hjoernet.dk) rubon alfabet fra MM - Heidi White (fra min gevinst fra 1 års konkurrencen hos www.li-om-hjoernet.dk) Æsken har jeg købt i Netto, på et tidspunkt, hvor jeg forsøgte mig med glasmosaik (blev dog aldrig noget for mig).
4 dage tilbage, og jeg mangler stadigvæk at begynde på minialbummet til mine svigerforældre. Nu får vi se, om jeg når det (de læser altså heller ikke min blog)
Vil på rundfart og smide et par kommentarer på jeres blogs.
Ragna


5 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Den er blevet rigtig fin - den kan mormor da kun blive glad for :)
Det er ikke altid nemt med den ældre generation og julegaver - der er sjældent en megalang ønskeseddel og gå ud fra :D

Jannet sagde ...

Hvor er den flot,den æske. Rart at høre at der er andre der også gemmer rester ( er nærig).

Kirsten sagde ...

Uha, så er jeg vist også nærrig med mit papir, jeg gemmer også de små stumper HA-HA...

Super flot æske, mormor bliver da ellevild. I min familie har vi også en mani med snydepakker for at vi ikke kan lure hvad der er i, sådan lige med det samme :-)

charlotte sagde ...

Jeg synes ikke det kan kaldes nærighed - klart at man gemmer sine rester til senere brug! ;-)

Rigtig fin æske hun får. Jeg synes det er en god ide! Hun får hvad hun ønsker og så får hun en total overraskelse! :-)

Og jeg kiggede lige lidt længere nede på din blog - og så fotoet af julebordet. Det ser bare hyggeligt ud. Jeg er også sådan en der tager billede af julebordet hvert eneste år. Nu skiftes vi så også til at komme hos mine forældre og så hos min svigermor hvert andet år. Men hyggeligt med billeder af de fint pyntede borde!

Rigtig god dag til dig, Ragna.

Betina Olesen sagde ...

Flot æske, den kan man da kun blive glad for, ellers er man da et skarn ;-)

Nej, jeg bruger også mine rester uhyggeligt meget, og jeg har mange der er rigtig små. Så nej, det kan jeg kun have dyb respekt for.

Hygge fra Betina, og dejligt at høre at det nu går fremad med ingen sygdom.