fredag den 21. december 2007

LO til konkurrence på thescrapcatforum

Her er så mit bidrag til decemberkonkurrencen på www.thescrapcat.forumup.dk Udfordringen gik på at bruge minimum 4 forskellige ark mønsterpapir, lave en doodlet pil og sværte alle kanter.

Det var et rigtigt sjovt LO at lave...hadede det med pilen, og endte med at lave en Kirsten Gro (= Så smæk da bare noget på") efter utallige forsøg. Jeg har igen været ude i rester (elsker dem). Denne gang er det fra min septemberpakke fra www.sweetpeascraps.com. Men jeg har også haft gang i et par nye ting blandt andet det alfabet, som jeg vandt ved 1 års konkurrencen hos www.li-om-hjoernet.dk og en kridtpen, som jeg købte i samme butik til scrapdag i Skive. Jeg har brugt kridtpennen til kanten rundt om LO'et. Den giver en vildt fed effekt. Men man skal lige vende sig til at bruge den, da man tegner i blinde. Stregen skal nemlig tørre, før man kan se den:-) Inspirationen til LO'et kom fra et LO jeg har set her: http://twopeasinabucket.kaboose.com/pg.asp?cmd=display&layout_id=1057698 kombineret med et andet LO fra et eller andet blad, hvor overskriften var lavet i en farve, som egentligt slet ikke passede til LO'et. Det effekt kunne jeg godt lide, og prøvede den her.

Materialer: Brunt mønsterark med en kirke, tror jeg det er (fra restekassen hos www.li-om-hjoernet.dk), Restepapir fra min månedspakke fra SPS, Chipboardpil (beklædt med endnu en rest købt af thescrapcat), fotoankers, kapsel og pynt fra Pandurohobby, sort zigwriter, hvid chalk pastel zigwriter, grønne skumthickers og rubonalfabet fra MM (Heidiwhite)

Skal til julefrokost på arbejdet i aften, så derfor det tidlige indlæg. Glæder mig til at komme lidt ud ovenpå alt den sygdom:-) Hmm aften og aften, det begynder klokken 15:-)

Vi ses i morgen
Ragna

6 kommentarer:

Christina / LaChris sagde ...

Det var da også et skønt skønt LO. Og den pil er da helt OK ! Men kender godt det, at man sidder og maser rundt og rundt med en genstridig genstand...og ender med at lave en kirsten gro :O)

Jette/Thanni sagde ...

Det er et dejligt LO - og syns faktisk farven i overskriften passer fint, selvom den ik' sku' passe..hmm..det fik jeg da vist til at lyde bagvendt eller hva'?? :D

charlotte sagde ...

Det blev et rigtigt flot LO, Ragna. Supert med alle firkanterne af mønsterark. Og pilen - den blev da cool! Lækkert med den kridtstreg - kan godt forestille mig hvordan det vil være at tegne i blinde!! Det klarede du jo fint! :-)

Jeg håber julefrokosten var god! Og at det var skønt for dig at komme lidt uden for døren.

God dag til dig.

Betina Olesen sagde ...

Nu skriver jeg dette indlæg for 3 gang, hvad hulen sker der grrrr......

Jeg er helt vild med dine måde at bruger dine rester på, det ser ski godt ud. Tror jeg vil prøve at udfordrer mig selv her i juleferien ;-)

Hygge fra Betina

angely sagde ...

Dejligt med rester - dem kan jeg altså også godt lide.

Lækkert LO - der sker bare noget hver gang fra dig.

Rigtig god julefrokost.

KH Heidi

marianne sagde ...

Det er et hamrende flot LO!! Er helt vild med din måde at bruge rester på....