fredag den 28. december 2007

Tak for en dejlig travlt dag

I dag har Marianne og jeg afholdt cypercrop på www.thescrapcat.forumup.dk og det har været en rigtig travlt men skøn dag. De første 6 timer tilbragte Marianne og jeg sammen med vores scrapsager og børn hjemme hos mig. Det var super hyggeligt, og ungerne var så søde. Resten af arrangementet forgik samtalen over messenger. Vi har haft det rigtigt sjovt med at finde på udfordringer, som vi selv synes var lidt anderledes:-) Og piger på forum har taget imod over alt forventning. På nuværende tidspunkt er der lavet ikke mindre end 61 bidrag, og der er stadigvæk 2 timers arbejdstid. Skulle der tikke et bidrag ind 15 min over 24, så er dommeren nu nok heller ikke alt for streng:-) Jeg synes det har været en fantastisk dag. Det er så skønt, når I allesammen er aktive på forum, så får folk nemlig også lyst til at kigge forbi.

Selv fik jeg kun lavet 1 bidrag. Men der har også været nok at se til med lodder osv. Billedet blev taget ret sent, så jeg forsøger at tage et bedre til jer i morgen:-)

Tusind tak for en dejlig dag piger
Håber vi kan gøre det igen en anden gang
Ragna

7 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Det var et supergodt arrangement I to havde lavet til os, og nogle rigtig spændende udfordringer...så håber da godt nok meget at I gør det igen ...snart ;D

Anonym sagde ...

Jeg er helt enig med Jette, super arrangement og håber vi snart kan gøre det igen for det var simpelthen så fedt! Tak fordi I gad :-)

marianne sagde ...

Selv tak ;o) Og tak for i dag, Ragna. Super-hyggeligt, som altid hos dig ;o)

Else Slipsager Petersen sagde ...

Sikket et vellykket cypercrop i går. Kunne desværre ikke selv være med da jeg var på arbejde. men fulgte med på sidelinien.

Godt nytår til dig og din familie

Anne Bente sagde ...

10000 tak for et supert flot crop i havde fået lavet for ps, skønne udfordringer, og jeg fik lavet 2 loer, min rekord til et crop :)

Gitte Grønfeldt Sørensen sagde ...

Selv tak for et supegodt arrangement - det havde du og Marianne virkelig gjort godt !!

maria sagde ...

igen tisind tak for et rigtig godt og hyggeligt crop i går.
Håber i vil gentage successen :0)